avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 538 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... mosteniri-succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

mosteniri-succesiune

Buna dimineata ,

V-as intreba daca inregistrarile audio pot constitui dovezi intr-un proces de mostenire sau succesiune. ( Adica , un parinte,pe timpul vietii,declara ca a fost intretinut si ocrotit de unul dintre copiii sai . )
Deci,in cazul incheierii unui contract de intretinere , tata trebuie dus la o comisie de evaluare a sanatatii mintale. Nu vom apela la aceste modalitati care ar duce la starnirea unor emotii si oboseli pentru tata . De aceea, dorim sa va intrebam ce alte forme ne-ar putea ajuta sa dovedim , mai tarziu, ca NOI am avut grija permaneneta de tati.

Cu respect , Petrica si Rodica Leah
Cel mai recent răspuns: gyoni8 , utilizator 10:02, 2 Aprilie 2012
Daca nu incheiati un contract autentic (la notariat), nu se ia in considerare faptul ca dv l-ati intretinut pe tatal dv, cum de altfel nu se ia in considerare ca dv poate veti suporta cheltuielile de inmormantare, asa ca mergeti la notar, dupa ce-l evaluati psihologic si psihiatric.
In astfel de cazuri, inregistrairle audio/video nu au relevanta ....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de intretinere Vlad2013 Vlad2013 Suntem necajiti si dezorientati. Dorim sa intocmim cu tata ( 85 de ani - nevazator,gradul I ) un CONTRACT DE INTRETINERE . Este dorinta dumnealui sa -l ... (vezi toată discuția)
Testament Vlad2013 Vlad2013 Buna ziua , Acum doi ani,tata ne-a facut un testament , in fata notarului,precum ca tot ceea ce-i apartine ,dupa decesul dumnealui , pentru ca avem grija ... (vezi toată discuția)
Proba video buzz0ut buzz0ut buna ziua as dori o lamurire in privinta probei video intr-un accident rutier este admisa? De exemplu am un accident fara nici un martor dar totusi am camera ... (vezi toată discuția)