avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 154 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... Plângere la CEDO
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

Plângere la CEDO

Bună ziua,

Mă numesc Etelka Palffy,sunt din Târgu Mureş.
Cu deosebit respect mă adresez Domniilor voastre cu următoarea întrebare:din iunie 2005 părinţii mei au un proces la CEDO.Din anul 2007 şi subsemnata sunt reclamantă alături de părinţii mei în acest proces.

Petiţia către CEDO am redactat-o eu,deoarece la acea vreme nu am găsit un avocat care să mă ajute la redactarea acesteia.Până la urmă,o dnă avocat a luat onorariul pentru a redacta petiţia.Ne-a luat onorariul,desigur,chitanţă nu ne-a eliberat.Luând banii,ne-a lăsat baltă,nu a redactat petiţia,fiind nevoită să o redactez eu.Am corespondat cu CEDO în aceşti ani,CEDO solicitându-mi acte.Aceste acte le-am trimis în timp util,respectând termenul de şase săptămâni.Întotdeauna am primit scrisoare de confirmare din partea CEDO.
În iunie anul acesta se fac şapte ani de când avem acest proces la CEDO.Printr-o scrisoare am întrebat CEDO,în ce stadiu se află petiţia noastră(în scrisorile de confirmare scria că petiţia este la Camera a Treia.)Mi s-a răspuns că că nu mi se poate da un răspuns privind starea petiţiei noastre,deoarece CEDO are foarte multe petiţii din ţara noastră,în consecinţă,acest for având foarte mult de lucru.

Oare cum aş putea afla dacă ni s-a admis ori respins petiţia? Tot în anul 2005,în luna septembrie,o familie s-a adresat CEDO şi peste un an jumătate au primit răspuns cum că cererea lor este inadmisibilă.

Oare,în aceşti şapte ani CEDO nu îmi poate da răspuns dacă petiţia noastră este admisibilă/inadmisibilă?

Vă mulţumesc că mi-aţi citit scrisoarea. Cu deosebit respect,Etelka Palffy

Bună ziua,stimate domn avocat

Cu deosebit respect vă mulțumesc pentru răspuns.

Cu stimă și respect,Etelka Palffy

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces la cedo etelkapalffy etelkapalffy Bună ziua, Mă numesc Etelka Palffy ,sunt din Târgu-Mureş şi mă adresez cu deosebit respect domniilor voastre cu următoarul subiect: Din luna iunie ... (vezi toată discuția)
Cerere admisibila in principiu? geo-vem geo-vem Dacă am primit codul de bare si scrisoarea de confirmare de la curte, asta inseamna ca este admisibilă in principiu ?sau incă nu se poate vorbi de asa ... (vezi toată discuția)
Cedo lefteria lefteria cum pot afla daca dosarul meu este pe rol la cedo? (vezi toată discuția)