avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 577 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Ce lege se aplica?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Ce lege se aplica?

Ce lege se aplica in cazul pensionarii unui medic, codul muncii sau legea reformei sanatatii?
In caz de restructurare a activitatii unei institutii, se pensioneaza medicul la data indeplinirii cumulative a conditiilor de varsta standard si a stagiului minim de cotizare sau la varsta de 65 de ani?
Care este baza legala?
"o reglementare in care apare mentionat ca in cazul pensionarii medicului se aplica legea speciala si nu legea pensiilor" asa cum gresit scrieti'

Poate nu am folosit limbajul cel mai fericit,ideea era ca in Legea pensiilor 263/2010,legea cadru care reglementeaza pensiile,nu exista un articol prin care se abroga prevederea din legea speciala 95/2006,art385(1)
Ultima modificare: Miercuri, 4 Aprilie 2012
ContSters136493, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligativitatea de a iesi la pensie - medic primar constantin.letitia constantin.letitia Buna ziua, Sunt medic primar - coordonator de centru si am fost somata de catre conducere sa imi depun dosarul de pensionare pentru limita de varsta, eu ... (vezi toată discuția)
Pana la ce varsta pot lucra farmacistii femei de circuit inchis ... Haimi Haimi Pana la ce varsta pot lucra farmacistii femei de circuit inchis (farmacisti de spital)? Mentionez ca in cazul de interes, contractul a fost prelungit prin ... (vezi toată discuția)
Munca dupa pensionarea la limita de vista de 65 a unui medic specialist SILVIA HORVATH SILVIA HORVATH Un medic specialist se pensioneaza 1 08.2011, la virsta de 65 ani, spitalul de unde s-a pensionat doreste sa continuie colaborarea cu domnia sa; = care sunt ... (vezi toată discuția)