avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 174 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contract de munca pe perioada determinata prelungit?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contract de munca pe perioada determinata prelungit?

un contract de munca incheiat pe perioada determinata, poate fi prelungit? in ce conditii? pentru ce perioada!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:31, 20 Februarie 2015
Un contract de munca perioada determinata incheiat de la data 01.02.2012 -01.05.2012, se poate prelungi prin act aditional?
De cate ori se poate prelungi in acest mod (daca raspunsul la prima intrebare este afirmativ)?
Multumesc!
Da, se poate prelungi prin act aditional .. Codul Muncii nu mai limiteaza numarul de prelungiri care se pot efectua inauntrul termenului de 36 de luni ...
Freeelis, multumesc pt.raspuns!
O zi buna!
un contract a fost prelungit de mai multe ori in decursul celor 36 de luni, dupa aceasta perioada de 36 de luni trebuie facut obligatoriu pe durata nedeterminata sau se poate incheia alt cim pe perioada determinata?
Nu exista niciun text de lege care sa-l oblige pe angajator sa modifice durata c.i.m. in nedeterminata la sfarsitul celor 36 de luni.

Acesta are posibilitatea de a incheia un c.i.m. pe durata determinata cu o durata de cel mult 12 luni, conform art.82 alin.5 C.mun.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cim perioada determinata romservinvest romservinvest Bună ziua, Vă cer ajutorul: am un contract de muncă pe perioadă determinată încheiat iniţial de la 29.04.2011 la 30.12.2011 (8 luni). S-a prelungit, ... (vezi toată discuția)
Prelungire contract de munca pe perioada determinata RuxandraLarisa RuxandraLarisa De catre ori de se poate prelungi un contract de munca pe perioada determinata?Din cate inteleg eu, nu exista un numar limitat de acte aditionale de ... (vezi toată discuția)
Prelungire cim pe durata determinata elyss elyss Buna ziua Actul aditional de prelungire CIM pe durata determinata este considerat contract succesiv? Conform codului muncii CIM pe durata determinata poate ... (vezi toată discuția)