avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 624 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Proces
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Proces

De cate ori poti amana un proces? #-o
Cel mai recent răspuns: lilicrin , utilizator 20:58, 8 Decembrie 2008
ce am primit ultima data este ceva de genul:

Romania
Tribunalul Hunedoara
cu sediul in DEVA, 1 DECEMBRIE, NR. 53
Nr 5693 din data 2008
COMUNICARE

Catre,
Numele S.C. love net prenumele.....................
strada Libertati nr. 13 A ........

RECOMANDAT



si pe spatele jumatatii de foaie este scris ceva de genul si apoi taiat cu o linie neagra :

EXTRAS DIN HOTARAREA PENALA NR.

HOTARESTE:

si apoi tot ce urmeaza este gol, adica necompletat pana la :
data si citita in sedinta publica astazi, - cu copia intampinarii

si mai este trecuta o data 02.12.2008

Acesta este ultimul plic primit. Mentionez ca nu ma pot baza pe avocatul pe care l-am platit (cu o suma exagerata) deoarece a dovedit ca lucreaza pentru primarul impotriva caruia am facut eu procesul. (pentru a intelege va explic de ce sunt sigura ca dansul in loc sa lucreze pentru mine lucreaza impotriva mea: il sun intr-o dupa-amiaza in jurul orelor 15, era cu o zi inainte de a doua infatisare, la care dansul a depus amanare fara sa ma consulte, si eu la unul din punctele de lucru avusesem aproape toata saptamana controale trimise de primarie(am vazut hartia trimisa de primarie pentru DSV, IGSU, Garda Financiara, Mediu, etc.)la intrebarea mea adresata domnului avocat :Ce vom face maine ? la ce sa ma astept? dansul imi raspunde : mai intai sa vedem cum ai iesit la controale si apoi sa ma intrebi pe mine ce facem, si mi-a inchis spunandu-mi sa nu il mai deranjez, apoi primesc o scrisoare de la dansul in care imi comunica incetarea colaborarii noastre fara motiv fara nimic, problema este ca acum stau si fara avocat si cu banii dati)

As dorii daca stie sau poate cineva sa imi explice ce este aceea o comunicare de la tribunal, eu m-am speriat enorm si am crezut ca este comunicarea rezultatului final. Sper sa nu fie asa pentru ca nu a avut loc nici o punere fata in fata si dupa cate stiu eu au fost 2 infatisari : prima la care m-am prezentat si am depus documentatia pe care o aveam la mine, caci domnul avocat nu a adus nimic, si a doua pe care avocatul meu a anulat-o fara sa stiu.
Va multumesc.

Va rog spuneti-mi doar ce este acea comunicare? ce inseamna?
Trebuie sa mergeti singura sa vedeti ce s-a intamplat cu dosarul, la arhiva Tribunalului Hunedoara.
Insa dupa cum ne-ati spus ca stau lucrurile, cu siguranta ceva nu este in regula.
Mergeti cat mai repede deoarece s-ar putea sa fi pierdut termenul de declarare a caii de atac si este posibil ca hotararea pronuntata sa fie in defavoarea dvs.
Va multumesc pentru intelegere si pentru raspuns. Am fost astazi si m-am prezentat cu o prietena de meserie avocat, insa am aflat ca procesul era amanat de catre avocatul platit de mine anterior. Eu dansului deja i-am comunicat ca nu mai doresc sa colaboram . Ce sa mai fac pentru ca dansul sa nu mai tot depuna amanari in numele meu?!
Sa-i faceti o plangere la Barou! Poate se invata minte!!

Alte discuții în legătură

Nu am fost citata pentru primul termen al apelului bianca2012 bianca2012 Buna ziua. Am depus cerere de apel in termen in care am mentionat ca motivele apelului le voi depune pana la prima zi de infatisare. Am gasit pe site-ul ... (vezi toată discuția)
Nu mai stiu ce sa cred... razvandicu razvandicu Din nou mi se intampla ceva neobisnuit la Tribunal din orasul reclamantului..la ultimul termen dupa ce am facut recuzarea judecatoarei ni sa comunicat de catre ... (vezi toată discuția)
Termene Martonze Martonze Am primit citaţie azi, 07.01.2014 pentru data de 29 ianuarie. Citaţia a fost emisă de judecătorie în 22.12.2014.În Rezoluţia citită pe site-ul ... (vezi toată discuția)