avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 188 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Faliment
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Faliment

Buna ziua,
in cazul unei societati care detine pe langa facturi neachitate si un aviz de ambalaje semnat si stampilat de o societate care a intrat in faliment, valoarea acestui aviz poate fi trecuta pe o factura si bagata la declaratia de creanta?
Daca nu, cum poate fi recuperata valoarea acestora.
Va multumesc,
Ioana
Cel mai recent răspuns: ContSters238039 , utilizator 23:20, 18 Aprilie 2012
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare tva - facturi emise si neincasate - firme radiate crysstianno crysstianno am mai multi debitori carora le-am livrat marfa, le-am emis factura, nu sa platit, pentru mai multe societati am titluri executorii, pentru altele nu, intre ... (vezi toată discuția)
Facturare retururi dupa data de 1 iulie 2010 mihaelah mihaelah Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu urmatorul caz: Care este procedura in cazul retururilor de marfa dupa data de 1 iulie aferente marfii facturate initial ... (vezi toată discuția)
Recuperez tva-ul din creanta de la societate falimentata si radiata? carm97 carm97 Buna ziua, In 2004 m-am inscris la masa credala in calitate de creditor chirografar. Au fost procese peste procese. Sumele incasate din bunurile vandute ... (vezi toată discuția)