avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1392 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Amenda stationare in statie autobuz
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Amenda stationare in statie autobuz

Am luat o amenda in seara dinspre 30.11.08 si 01.12.08 de la Politia Rutiera pentru ca am stationat intr-o statie de autobuz pe motiv ca nu mai erau locuri in parcare.

Anexez o copie dupa PV si as dori sa stiu daca pot face ceva impotriva acestui PV.

Va Multumesc.
img151.imageshack.us/my.php?image=image00221ib9.jpg
Ultima modificare: Marți, 2 Decembrie 2008
CosminGL, utilizator
Cel mai recent răspuns: Ioan Ciobanu , Expert judiciar 23:49, 3 Decembrie 2008
Nu cumva este de la Politia Comunitara?
Este mai corect sa platesti amenda de vreme ce ai recunoscut fapta
si declari ca esti vinovat.
Mai lipsea sa zici "Regret fapta" si totul era perfect.

Daca iti recunosti vina, de ce nu platesti?
De ce nu iti asumi raspunderea?

Am vazut procesul verbal. Practic iti recunosti vina si dai si o scuza:
Nu mai erau locuri in parcare.
Tot e bine ca n-ai parcat-o pe linia de tramvai sau in mijlocul strazii

Ideea este ca fapta ta este vadit ilicita.

Alberto Kurtyan
In cazul contestarii aveti sanse nule de izbanda.
Numai bine va doresc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces verbal mai malcos malcos Buna ziua. Mi s-a intocmit un pv pentru folosirea telefonului mobil in timpul mersului. In p.v. scrie asa \\"fapta savarsita este prevazuta de art. 108/1/A/2 ... (vezi toată discuția)
Oprire neregulamentala zozomester zozomester Va salut ! am o intrebare daca cineva ma poate ajuta. in oras exista un magazin mare care are parcarea proprie si unde cu cateva zile au vopsit in unele ... (vezi toată discuția)
Amenda contraventionala act normativ gresit mentionat zaharia_marin zaharia_marin Buna ziua, In cursul acestei seri am fost sanctionat pentru ca nu aveam luminile de intalnire aprinse. In procesul verbal au fost mentionare OUG 195/2002 ... (vezi toată discuția)