avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 889 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Probleme tehnice in functionarea ... content practic
Discuție deschisă în Probleme tehnice in functionarea avocatnet.ro

content practic

Va rog sa-mi spuneti ce se mai aude cu acest program - CONTENT PRACTIC? Pentru ca am imbatranit cu un an de cand astept un raspuns cu privire la aceasta aplicatie. Asta cu atat mai mult cu cat la consultanti, exista si optiunea '' Activeaza CP'' care banuiesc eu, ca reprezinta aceasta aplicatie, dar despre care nu am mai auzit nimic de ceva vreme.
Cel mai recent răspuns: Alin Popescu , administrator 22:15, 2 Decembrie 2008
se pare ca s-a renuntat la cest program :(
Buna seara,

Tocmai discutam deschiderea unei sectiuni premium pentru utilizatorii Avocatnet.ro. Din pacate, cel putin la inceput, sectiunea nu va cuprinde si o aplicatie legislativa, ci doar acces la servicii si continut premium. Nu vom restrictiona accesul la continutul si serviciile actuale ale websiteului, ci vom incerca sa introducem continut si sectiuni noi.

O sa va anuntam la momentul la care va fi lansat noul program.

O seara placuta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! sirbu elena sirbu elena draga avocat net ce se intampla cu acest site. mi-a ramas ca necitit un mesaj si daca intru pe optiunea mesaje private nu apare nici unul in aceasta situatie. ... (vezi toată discuția)
Problema abonament telefonie mobila subzerokike22 subzerokike22 am o problema cu serviciile comapaniei porticalii din tara noastra draga de felul urmator : pe factura imi apar servicii de continut : 19:24 C_CBRT Serv. ... (vezi toată discuția)
Aplicatie de internet banking - banca imi poate afisa reclame, ... Constantin Brancoveanu Constantin Brancoveanu Aplicatie de internet banking - banca imi poate afisa reclame, pop ups/bannere in aplicatia de internet banking, dupa ce ma loghez pe baza de user si parola? ... (vezi toată discuția)