avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1596 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Functionar public cu statut special pensionat - ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Functionar public cu statut special pensionat - salarii compensatorii

M-am pensionat la data de 15.12.2011 ca functionar public cu statut special.
As dori sa stiu cum trebuie sa actionez pentru obtinerea salariilor compensatorii.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:11, 19 Aprilie 2012
Cred ca intre abrogare, care nu este prevazuta de L285/2010 si neaplicarea unei prevederi o anumita perioada este o diferenta destul de mare.
Referitor la L283/2011 aceasta nu poate fi aplicata retroactiv.
L 285 stabileste ca drepturile prevazute in L 330 nu se acorda in anul 2012, dar nu le anuleaza.
Si daca nu se mai acorda in baza a ce le mai solicitati ? ... Legea nr.285/2010 nu este aplicabila in 2012 ...

Legea nr.283/2011 se aplica in 2012 ..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie, drepturile din legea salarizarii viorelus viorelus Daca ies la pensie in 2013 nu primesc ajutoarele prevazute in legea salarizarii,dar in viitor ;daca se vor acorda in baza unor noi reglementari, mai pot ... (vezi toată discuția)
Salarii compensatorii la iesirea la pensie lumy23md lumy23md am iesit de 3 luni la pensie anticipata din invatamant,o colega care a iesit acum7 luni,dar pe caz de boala, a auzit ca ar putea lua doua salarii compensatorii ... (vezi toată discuția)
Acordare ajutoare si plati compensatorii k27vlad k27vlad M-ar interesa daca beneficiez de acordarea drepuirilor cuvenite odata cu trecerea mea direct in retragere in baza Ordinului ministrului apararii nationale nr. ... (vezi toată discuția)