avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 141 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... LEGEA 211/2011
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

LEGEA 211/2011

Ma poate ajuta cineva cu un model de decizie numire persoana responsabila cu deseurile? Nu stiu cum sa intocmesc un astfel de act, si nici cum se numeste exact.
Va multumesc
Daca este vorba despre prevederile Legii nr.211/25.11.2011, art. 22, alin.3, atunci acest lucru nu este posibil ... legea prevede clar ca desemnarea se face din randul angajatilor.
pe ce functie se poatr angaja administratorul sa poata fi si responsabil de mediu?
Chiar pe aceasta functie se poate angaja ...
dar si pe alta,da? iar responsabil devine numai prin decizie, nu si prin cim/
ma iertati, dar sunt mai pisalog si greu de cap:)
Da, se poate angaja pe orice functie ..

Alte discuții în legătură

Legea 211/2011 privind regimul deseurilor cornelicamia cornelicamia firma la care lucrez are un contract cu o firma autorizata de colectare deseuri,mai este nevoie desemnarea unei persoane din cadrul firmei(ca urmare a ... (vezi toată discuția)
Societate plateste taxa anuala la mediu pt deseuri (carton), i se aplica art. 22 alin 3 sin lg 211/2011?? adela05 adela05 Buna ziua, Daca societatea mea primeste si trimite Marfa depozitata in cutii de carton (care sunt considerate deseuri) si platim annual o taxa la Mediu pentru ... (vezi toată discuția)
Decizie de numire in functie maxim77 maxim77 Buna Ziua, Puteti sa ma lamuriti, care este poveste si partea legala a unei decizii de numire in functie? In ce cazuri e poate folosii. De exeplu ... (vezi toată discuția)