avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 726 soluții astăzi

Reges-Online: Operațiuni esențiale și situații speciale. Ghid practic pentru o gestionare corectă și eficientă a registrului. Vezi agenda evenimentului și participă →

Forum Bani şi Afaceri ... Cursul de schimb şi piaţa ... Marci germane - mai pot fi schimbate undeva?
Discuție deschisă în Cursul de schimb şi piaţa monetară

Marci germane - mai pot fi schimbate undeva?

marci germane (1991, 1993), se mai pot schimba pe undeva?
Cel mai recent răspuns: ContSters233047 , utilizator 22:25, 21 Aprilie 2012
[EDITAT] Poti incerca pe situl banci germane nationale...
Ultima modificare: Joi, 19 Aprilie 2012
trope_doi, utilizator
poate mai sunt interesati... timisoara... case de schimb valutar... se schimba la 1,6 lei/dm.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cursul de schimb marca germana-euro sau marca-leu livis livis Buna seara\' Am o mica problema pe care vreau s-o rezolv, daca se poate, si de aceea va rog sa-mi dati un raspuns -daca este posibil. Prin primavara ... (vezi toată discuția)
Infiintare schimb valutar AnaNM AnaNM Locuiesc intr-un oras mai mic si m-ar interesa unde trebuie sa merg, e documente trebuie sa obtin si de ce suma trebuie sa dispun pentru infiintarea unui ... (vezi toată discuția)
Schimb mărci germane din 1993 Josephine2016 Josephine2016 Buna ziua, unde as putea schimba 130 de mărci germane din 1993 pe care le-am găsit uitate dintr-un sertar ? Va multumesc (vezi toată discuția)