avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 160 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Intrebare inselaciune, santaj, amenintare
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Intrebare inselaciune, santaj, amenintare

Numele meu este Daniela, si ma ocup cu tranzactii de produse cerealiere. In luna martie 2012, am gasit sa cumpar circa 100T de grau de la un producator din Tulcea, pe stoc, ambalat la saci. Eu aveam nevoie doar de 50T, si un prieten, m-a intrebat daca ii vand diferenta (pe telefon). I-am spus ca sunt dispusa sa ii vand la 0.9 per KG. Nu mi-a platit nimic, a fost o intelegere verbala.

In 05.04.2012, produsele mi-au fost livrate cu o intarzaiere de 10 zile. In cele 10 zile insa, prietenul m-a injurat si m-a acuzat ca am facut deja receptia marfii, desi nu era adevarat. Asa ca am hotarat sa nu ii mai dau nimic, pentru ca nu pot face afaceri cu oameni de acest gen, sub amenintare. Intre timp m-a santajat, m-a amenintat, si mi-a spus ca solicita 10T de grau gratuit pentru a nu depune plangere pentru inselaciune.

Are vreo sansa daca o depune?
Ultima modificare: Sâmbătă, 21 Aprilie 2012
danielapanait, utilizator
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 11:06, 25 Aprilie 2012
0.9 Ron/KG este grau de samanta, tratat, certificat.
Puteti depune o plangere la politie in care sa relatati ceea ce va deranjeaza.
Politistii ii vor spune sa va lase in pace.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenintare Ioan Spasuc Ioan Spasuc Un prieten lucra in urma cu 3 ani cu un broker de actiuni.Un vecin i-a dat un certificat de actionar la dacia pitesti.Detinatorii de actiuni sunt bunicii ... (vezi toată discuția)
Santaj si amenintare ContSters352099 ContSters352099 Buna ziua, in urma cu ceva timp am avut o relatie extraconjugala cu un coleg de serviciu. Acesta detine o firma, iar pe perioada relatiei, eu i-am dat cateva ... (vezi toată discuția)
Cearta scolara ContSters195078 ContSters195078 Buna ziua. Stiu ca pare o \"gainarie\" insa as dorii sa stiu care ar fii contraventiile pentru situatia ce o voi prezenta. O colega mi-a adresat in mod ... (vezi toată discuția)