avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 591 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale contract de comodat sediu firma
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

contract de comodat sediu firma

Buna ziua,
Va rog , daca detineti, sa imi furnizati cateva informatii referitoare la inchierea unui contract de comodat pt un apartament intre o persoana fizica si un SRL pentru sediul social ,si anume:
- la incheierea acestuia este nevoie de cadastrul si intabularea pt apartament sau doar contractul de proprietate al acestuia?
- daca este comodat cu titlu gratuit, trebuie inscris la Adm. financiara?
Va multumesc anticipat!
Alina Bejinariu
email : bejinariu_alinaraluca@yahoo.com
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 14:28, 23 Aprilie 2012
Ar fi de ajuns actul de proprietate transcris in registrul de transcriptiuni si transcriptiuni. Contractul de comodat nu se inscrie la adm financiara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retificare titlu de proprietate lazu lazu Buna seara. Va rog sa ma ajutati in urmatoarea situatie: D-na A. are in proprietate un apartament in baza unui contract de construire din 1980, proces verbal ... (vezi toată discuția)
Cadastru ivanvintilica ivanvintilica Impreuna cu doi frati avem mostenire de la parinti 5ha teren agricol cu Certificat de mostenitor. Doi frati sunt plecati la munca in afara tarii. Ne-am decis ... (vezi toată discuția)
Incheiere antecontract fara intabulare procurorus procurorus Va rog, cum trebuie sa procedez, in cazul in care intentionez sa inchei cu un vanzator antecontract de v-c, cu avans de 3000 euro, pentru un apartament, in ... (vezi toată discuția)