avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 411 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contract de munca perioada determinata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contract de munca perioada determinata

Bună dimineaţa
Vă rog frumos, am un contract de muncă încheiat pe perioadă determinată.
Acesta expiră la data de 28.04.2012. Dacă îl voi înceta, care este ultima zi de lucru şi care este data încetării contractului? Dacă îl voi prelungi, cu ce dată fac acest lucru 28 sau 29? Prelungirea sau încetarea unui contract de muncă se poate face şi într-o zi nelucrătoare?
Vă mulţumesc, o zi bună tuturor
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:55, 24 Aprilie 2012
Data incetarii c.i.m. incheiat pe durata determinata este data expirarii duratei pentru care a fost incheiat c.i.m. - art.56 alin.1 lit.i C.mun.

Referitor la ce fel de zi poate fi data incetarii raportului de munca va pot spune ca nu exista in Codul Muncii sau intr-un alt act normativ referiri la ce fel de zi poate fi ziua incetarii raportului de munca.- zi lucratoare sau zi nelucratoare.

Daca se decide prelungirea c.i.m., atunci aceasta se va face cu data de 28.04.2012 ... ,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decizie magdaema magdaema Buna ziua.Va rog sa-mi spuneti daca am un contract de munca pe perioada determinata care inceteaza la data de 28 sept cu ce data trebuie incheiata decizia de ... (vezi toată discuția)
Incetare cim perioada determinata silvia99 silvia99 va rog frumos, in cazul unui cim pe per determinata,cand acesta inceteaza (si angajatorul nu vrea prelungirea) angajatul va primi decizia de incetare cu ... (vezi toată discuția)
Care este data incetarii cim Dabu Maria Dabu Maria Daca pt. o persoana ccontractul individual de munca expira in 25.09.2011, care este ultima zi lucrata, cu ce data se face incetarea CIM? Va multumesc! (vezi toată discuția)