avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 760 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Asociația de locatari-pasusal si penalizari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Asociația de locatari-pasusal si penalizari

Buna ziua!poate cineva sa imi spună dacă este vreo limita legală in a stabili pausalul(nu am dus apometrele si mi s-a pus din oficiu),si penalizarile la plata intretinerii?
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 14:12, 24 Aprilie 2012
Fiecare asociatie are propriul regulament de repartizare a consumurilor necontorizate.

Penalizarile se calculeaza la sumele neachitate incepand cu ziua 31 dupa data scadenta inscrisa in lista de intretinere si coeficientul de penalizare este de maxim 0,2% / zi aplicat la suma de penalizat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul intretinere si penalitati intarziere unique636 unique636 Buna ziua Locuiesc cu chirie si am restanta la intretinere pe mai multe luni dar am achitat o parte destul de semnificativa. Intrebarile mele sunt: 1. ... (vezi toată discuția)
Penalitati intretinere Nea-Costica Nea-Costica Care este regimul penalitatilor ? Cand se aplica, dupa cate luni ca restantier, cand se poate actiona in judecata, cine o poate face, sunt mai multe feluri de ... (vezi toată discuția)
Asociatie locatari cornelianedelcu cornelianedelcu Buna ziua, As dori raspuns la urmatoarea intrebare: -Asociatia de locatari prin decizia Comitetului Executiv poate stabili penalitati de la asocatie in ... (vezi toată discuția)