avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 325 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Plata accesoriilor la BAS
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Plata accesoriilor la BAS

Buna ziua,
As dori sa stiu in ce cont trebuie virate accesoriile (penalitatile) calculate pentru plata cu intarziere la bugetul general consolidat a TVA, CAS si CASS.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 11:24, 29 Aprilie 2012
La Tva este selectie pentru majorari la plata cu intirziere..vedeti in programul de FV/OP
La CAs si Cass faceti in acelasi cont cu platile debitelor.
In aceleasi conturi , deoarece accesoriile isi urmeaza sursa.(ex : accesorille calculate pt plata cu intarziere a TVA-ului se vireza in contul de TVA).
Carmen, mie nu mi-au dat voie sa fac plata in acelasi cont pentru majorarile la TVA ...ci in cel cu RO 88...parca asa incepe. Oricum, cel de majorari .:wassat:
Ultima modificare: Duminică, 29 Aprilie 2012
Gabriela Monica Ionescu, Consultant fiscal

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plati restante la bugetul statului CrinaV CrinaV Va rog sa-mi spuneti in ce cont iban se platesc [b]TVA si IMPOZIT PE PROFIT [/b]restante din anii anteriori cu majorarile de intarziere aferente obligatiilor? ... (vezi toată discuția)
Taxe salarii elascurtu elascurtu Buna:) As vrea sa stiu si eu in ce conturi IBAN ale trezoreriei se platesc taxele aferente salariilor (CCI, somaj pers, somaj unit, cass pers, cass unitate, ... (vezi toată discuția)
Virat eronat la bugetul de stat vlasceanu raluca vlasceanu raluca am virat eronat tva de plata la o societate cum imi pot recupera banii? mentionez ca societatea caruia am virat nu factureaza decat o data pe an, iar anul ... (vezi toată discuția)