1.-unele hotarari judecatoresti,privind aceasta speta, decid definitiv si irevocabil plata din urma a celor 2 sporuri in cuantum de 25% din salariu. CApel Cluj intr-o speta identica, hotaraste definitiv si irevocabil plata celor 2 sporuri, dar procentul il lasa la latitudinea angajatorului?
-ce trebuie sa fac la atacarea in instanta, sa pretind 25%, sa nu am surprize,ca la cluj, angajatorul poate decide 1,5% sau 3%...etc !cum se cere acest lucru?
va multumesc,stefan(user : mjion )
Sunt functionar public.As vrea sa fac si eu demersuri pentru obtinerea acestora.Am aflat ca in institutia noastra doar unii directori si cateva persoane favorizate, acoliti ai celor de la serviciul financiar-contabil, :O, au primit constant aceste suplimente.
Va rog mult sa ma ajutati in sensul ca poate aveti vreo formulare pentru instanta, vreun model, etc.Astazi cand am sunat la financiar sa intreb am luat-o la fix pe duduia acra de acolo si mi-a spus ca doar cu hotarare judecatoreasca primesc banii :stunned:.Cum vine asta?Se respecta sau nu legea?Se aplica sau nu pentru toti?:sorry:
Va multumesc
Aceste doua suplimente s-au acordat doar in baza hotararilor judecatoresti! acolo unde s-au dat deja, deoarece exista ordonanta de urgenta care esaloneaza plata acestora pe 3 ani, 2010-2012, asa incat afirmatia Dvs ca s-au primit constant aceste drepturi de unele persoane e subiectiva.
Daca doriti trebuie sa va adresati tribunalului din raza in care domiciliati. Atentie insa, s-a inaintat deja din iulie de catre procurorul general recurs in interesul legii, ce urmeaza a se judeca f curand. Consultati un avocat.