avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 204 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... administratorul special
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

administratorul special

Buna ziua,

Poate o persoana sa fie in acelasi timp angajata cu CIM la o firma intr-o functie de conducere si administrator judiciar la aceeasi firma?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:34, 4 Decembrie 2012
Dar ce se intimpla cu un angajat al unei firme aflata in insolventa care a fost numit administrator special. Se pastreaza CIM in Revial, sau se suspenda. Se poate aceasta persoana angaja la o alta firma cu CIM, cf codului muncii, nu ?
Multumesc inca o data
Administratorul special este total diferit de administratorul judiciar. Administratorul special poate fi angajatul societatii aflate in procedura insolventei.
In cazul in care angajatul firmei este si administrator special, care este functia din contract?Ramane cu functia conform CIM si pe langa are denumirea de administrator special?
Functia este cea mentionata in contract ... calitatea de adminsitrator special o poate exercita in baza actului de numire al adunarii generala a actionarilor/asociatilor debitorului, persoana juridica - contract de mandat.
In opinia dvs., administratorul special intra sub incidenta prevederilor art. 137.1 din Legea nr. 31/1990(Este un administrator, trebuie sa aiba un mandat, i se pot stabili drepturile si obligatiile ca pentru orice administrator - membru C.A., dir. gen.)?

Alte discuții în legătură

Administrator special in instanta Diana Persa Diana Persa Ce parere aveti, in ce fel de procese poate sa reprezinte administratorul special debitoarea pentru care a fost deja numit administrator judiciar? (vezi toată discuția)
Avocat stagiar incompatibil cu calitatea de administrator special al unei societati aflata in reorganizare judiciara? silvian85 silvian85 Buna ziua ! Stie cineva daca avocatul stagiar este incompatibil cu calitatea de administrator special al unei societati aflata in insolventa respectiv ... (vezi toată discuția)
Administrator aura_1 aura_1 buna ziua zilele trecute, cineva mi-a propus sa fiu administrator special, al firmei sale ( in firma sunt 2 asociati), care este in insolventa intrebarea mea ... (vezi toată discuția)