avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1054 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... expertiza grafica!
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

expertiza grafica!

Buna seara!Are idee cineva cit costa o expertiza grafica a unui inscris?As dori sa fac o expertiza grafica extrajudiciara sa mi se verifice dubiile f pronuntate ca apoi sa cer si o expertiza judiciara!
Cel mai recent răspuns: razvandicu , utilizator 11:11, 7 Decembrie 2008
razvandicu a scris:

Buna seara!Are idee cineva cit costa o expertiza grafica a unui inscris?As dori sa fac o expertiza grafica extrajudiciara sa mi se verifice dubiile f pronuntate ca apoi sa cer si o expertiza judiciara!

Conform ordinului Ministrului Justitiei nr 518/C din 20 februarie 2007, publicat in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr 147 din 28 februarie 2007, tarifele pentru efectuarea expertizelor grafice in INEC sunt următoarele:
- pentru prima expertiza 700 lei, iar pentru fiecare problema suplimentara 60 lei.
- o noua expertiza costa 800 lei.
se poate face expertiza tehnica si a unei copii a unui inscris?sau se face numai pt original?
Pentru efectuarea expertizei este nevoie de originalul inscrisului.
va mutumesc domnule elis pt toate raspunsurile primite!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura expertiza grafoscopica Nina1 Nina1 Buna ziua Care este procedura realizarii unei expertize grafoscopice?Care sunt pasii ce trebuiesc urmati dupa ce in fata instantei s-a dat \"specimen de ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, aș dori să efectuez analiza grafologică a unor ... ildiko-etelka ildiko-etelka Bună ziua, Aș dori să efectuez analiza grafologică ale unor semnături. Mi-ar putea spune cineva care este procedura și cam cât ar ... (vezi toată discuția)
Expertiza grafoscopica extra judiciara crimxm crimxm Stadiu proces: Revizuire de sentinta. Asadar, ma aflu in posesia unui imobil copus din p+1+mansarda retrocedat in baza legii 112. Etajul 1 nu a putut fi ... (vezi toată discuția)