avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 433 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere Barou si INPPA
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere Barou si INPPA

Buna ziua! Examenul de intrare in Barou echivaleaza si cu posibilitatea realizarii de cursuri la INPPA sau este necesar examen separat? Si cam cat dureaza cursurile la INPPA pentru avocati stagiari?
Cel mai recent răspuns: Iulian81 , utilizator 00:44, 28 Aprilie 2012
Dupa ce sunteti admis in profesia de avocat aveti obligatia ,si nu posibilitatea ,de a urma INPPA.
Nu este nici un examen separat iar cursurile sunt organizate pe toata durata stagiaturii(2 ani)
Ultima modificare: Vineri, 27 Aprilie 2012
Stefan Bicov, Avocat
Dar nu exista o regula referitoare la cat trebuie sa dureze aceste cursuri?? Alftel cum se poate sti daca cand trebuie incepute si terminate?

Si vreun comunicat referitor la centrele teritoriale unde se vor desfasura examine a fost publicat?
Intrati pe siteul INPPA ,aveti toate detaliiile acolo

www.inppa.ro
Pe INPPA nu scrie nimic din ce vreau eu sa aflu... este trecut doar ceva pentru octombrie 2011 dar noi suntem deja in 2012 nu ?? Cum sa-ti faci planuri folosind date din trecut??

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inppa elena_2 elena_2 Buna ziua! De cand am vazut anuntul ca se fac inscrieri la INPPA ma tot framanta acest gand. Ideea e ca ca as vrea si eu sa urmez cursurile acestui institut ... (vezi toată discuția)
In timpul celor doi ani dupa admiterea in profesie daca nu gasesc indrumator pot lucra in alta parte? ContSters89182 ContSters89182 Buna ziua. Daca cineva reuseste la examenul de admitere barou, si nu gaseste pe parcursul a cei 2 ani avocat indrumator, poate lucra in tot acest timp la ... (vezi toată discuția)
Inppa - avocat stagiar - avocat de dr. comercial ? marius19841 marius19841 Imi poate spune cineva daca asta e oridinea fireasca a formarii unei cariere de avocat in drept comercial ? 1.Examen la Barou - respectiv INPPA; 2.Avocat ... (vezi toată discuția)