avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 554 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort

doresc sa divortez urgent, dar deoarece el nu este de acord, cum as putea proceda sa inaintez divortul fara acordul lui?
Numai in instanta, nu trebuie sa fie de acord, o puteti inainta oricum, de altfel, exista varianta sa se razgandeasca si sa fie de acord la termen
la notar sau imi trebuie un avocat? costa mult?ce acte imi trebuie?
Daca nu va intelegeti, divortati la instanta. Este preferabil sa aveti avocat. Pe divort taxa de timbru este de 39 lei. La aceasta se adauga onorariu avocatului.
Aveti nevoie de certificatul de casatorie in original, iar actul d-vs. de nastere si CI in copie.
Ultima modificare: Vineri, 27 Aprilie 2012
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort eu1978 eu1978 Buna ziua, Doresc sa divortez insa sunt cateva lucruri care nu imi sunt clare si pentru care va cer ajutorul. -Avem un copil impreuna in varsta de 11 ... (vezi toată discuția)
Taxa divort lami lami M-ar interesa , va rog , care este taxa de divort , daca este fixa si daca exista vre-o categorie care ar avea reducere ceva ( ma refer la persoanele cu ... (vezi toată discuția)
Divort cu acordul partilor Marius Nou Marius Nou Va rog sa imi spuneti care e cea mai rapida posibilitate de a divorta cu acordul partilor. Nu avem copii, nu avem bunuri comune. Suntem casatoriti de 9 ... (vezi toată discuția)