avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 484 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... abuz politienesc
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

abuz politienesc

in data de 28.04.2012,in jurul orei 22.30 m-am trezit cu batai in usa puternice.ma uit pe vizor vad 3 politisti.le deschid si prima lor intrebare a fost cine este propietarul apartamentului.le spun ca eu si imi cer c.i.le-o inmanez si incep sa se prezinte,agent david,inca unul se prezinta , al treilea nu se prezinta.imi aduc la cunostinta ca au primit o reclamatie ca pe propietatea mea are loc un scandal si deranjez ordinea publica si imi aduc la cunostinta ca nu este prima oara.ii intreb normal din partea cui este reclamatia si imi raspund direct sa ma adresez unui avocat.mentionez ca eram singur in imobil,sotia fiind schimb de noapte la locul de munca.am stat si m-am gandit,poate am luat-o razna si am facut scandal singur dar oricat ma chinuiam sa imi amintesc nu imi iesea la numar.dupa ce mi-au luat datele imi aduc la cunostinta ca data viitoare voi primi o amenda penala.la insistentele mele imi spun ca apelul a venit de la 112 si de acolo pot afla informatii.in fine, ei pleaca si apelez 112 sa aflu amanunte,operatorul imi spune sa sun la 0240506700,ofiterul de serviciu de la politia judeteana.,apelez si individul imi spune ca daca vreau sa aflu mai multe amanunte despre actiunea nocturna a agentilor de politie sa ma adresez comandantului politiei judetene.ei doar au primit o sesizare ca la mine in imobil avea loc un scandal si deranjam ordinea publica.oricum mi-a inchis telefonul in nas.eram singur in apartament,si domnii agenti chiar au avut o atitudine insultatoare la adresa mea.va intreb cum pot reclama aceasta actiune si cum pot afla cine a facut sesizarea neadevarata a faptelor.oricum singur nu puteam face scandal si sa ma bat singur?sunt foarte sigur ca baietii au gresit blocul,scara si apartamentul dar cu toate astea nu s-au limitat la o atitudine specifica unui stat de drept.cum pot sa mi se faca dreptate?nu cer bani ,cer doar scuze publice!chiar numai prin tribunal pot repara aceasta atitudine ostila,anticetatean?
Bună ziua,
Îmi cer scuze, doamnei moderator Simonette12. Pe viitor am să respect aceasta regula.
Dl.Livius 33: Aveti perfecta dreptate. Modul acesta de operare este cunoscut nu numai acum in aceasta perioada(anul 2012/ acelasi mod de operare era si in anii 1999/2005,2006). Pot spune ca este o revenire, chiar si in Drobeta Tr. Severin(mai ales ca in acest oras somajul e in crestere - cu exceptia CORA, si a celorlalte hipermarcheturi, A CHIMICULUI, in rest nu prea sunt locuri de munca foarte multe si stabile). Avand in vedere ca persoanele certate cu legea care pana acum au fost detașate in Italia, Franta, Spania, Gecia, precum și in alte tari occidentale, spre a-si perfectiona tehnicile si modul de operare, nemaiavand ce sa faca acolo, s-au intors in tara, fie de buna voie, fie invitate. Asta e, trebuie sa traiasca si ei, si unde e mai bine decat acasa.
Asa este cum spuneti, si cum spun si ceilalti de pe form.
Doar ca domnul a precizat faptul ca ar fi existat o SESIZARE la 112. Tocmai din acest motiv am spus sa lamureasca situatia in scris.
Cu respect,
O zi minunata pe malurile Dunarii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema 112 - deranjarea linistii publice noaptea DieTotenHosen DieTotenHosen Buna ziua as dori precizari si puncte de vedere in legatura cu utilizarea nr. de urgenta 112 in pt reclamarea deranjarii linistii publice si ... (vezi toată discuția)
Tulburarea posesie locuintei.....tulburarea linistii (huliganismul) ContSters83715 ContSters83715 E vorba de art 320 si 321 Penal Daca pentru \"tulburarea folosintei locuintei\" e vorba de acte repetate si de plangere prealabila facuta de partea vatamata ... (vezi toată discuția)
Probleme cu vecinii galmel galmel Stimati Domni/Doamne, Imi cer scuze ca va inoportunez cu problemele personale, dar va rog frumos ma ajutati cu un sfat competent si eficient. Locuiesc ... (vezi toată discuția)