am si eu o problema cu care ma confrunt si nu gasesc raspunsurile care sa ma linisteasac.daca ati putea sa ma ajutati in legatura cu locul de munca mai precis lucrez la o sectie de incaltaminte de 11 luni cu contract pe perioada determinata urmand sa mi se expire in august 2012.intrebarea mea este daca angajatorul are dreptul de concediere eu fiind insarcinata in 1 luna si ce as putea face ca sa beneficiez de concediul pt cresterea copilului.va multumesc din suflet.
deci minim 42 de zile sa fie dupa ce voi naste?iar acum pt ce imi cer concediu cei de la somaj pt ca eu sunt in somaj si urmeaza sa nasc in 21 dec?te rog ajuta-ma iti multumesc din suflet
pai nu stiu mi-au zis ca trebuie sa duc concediu medical dar eu inainte sa intru in somaj am avut concediu de risc maternal 60 de zile si apoi nu mi sa mai prelungit contractul si am intrat in somaj iar ei acum imi cer concediu medical,pt ce nu inteleg.si nici nu stiu cum sa procedez din somaj ce va trebui sa fac dupa ce voi naste?cand imi voi putea depune actele pt indemnizatie?iti multumesc ca ai rabdare cu mn
Trebuie sa duceti concediul medical pentru sarcina si lauzie ca sa va calculeze indemnizatia.
Probabil vorbiti despre indemnizatia de CCC.
Dupa expirarea celor 42 zile de lauzie (dupa nastere) va duceti la AJOFM sa depuneti actele pentru a beneficia de CCC si indemnizatia de CCC.