am si eu o problema cu care ma confrunt si nu gasesc raspunsurile care sa ma linisteasac.daca ati putea sa ma ajutati in legatura cu locul de munca mai precis lucrez la o sectie de incaltaminte de 11 luni cu contract pe perioada determinata urmand sa mi se expire in august 2012.intrebarea mea este daca angajatorul are dreptul de concediere eu fiind insarcinata in 1 luna si ce as putea face ca sa beneficiez de concediul pt cresterea copilului.va multumesc din suflet.
freelis ajuta-ma daca poti.tocmai am fost la servici sa-mi duc medicalu si mi-a spus ca nu mi se mai prelungeste contractul el expirand in 7 august si sunt insarcinata.ce acte imi trebuie ca sa imi fac de somaj si cand trebuie sa merg sa le depun cand imi inceteaza contractul sau inainte
.sunt disperata nu stiu cum sa procedez ca sa beneficiez de bani in continuare.iti multumesc din suflet
Aveti nevoie de la angajator de :
- decizia de incetare a c.i.m.
- adeverinta de vechime in munca pentru perioada lucrata
- adeverinta de somaj prevazuta de Legea nr.76/2002 si de Normele de aplicare ale acesteia.
Pentru a beneficia de somaj de la data incetarii c.i.m., 07.08.2012, trebuie sa depuneti actele in termen de 10 zi;le de la aceasta data ... depasirea termenului de 10 zile , incumba faptul ca veti primi somaj de la data depunerii cererii.
freelis si nu stii cat o sa primesc somaj?daca am 4 luni jumatatate acum pana la 7 luni primesc somaj si apoi se intrerupe si intru in ccc sau cum?multumesc
Somajul nu este o suma fixa ... ekl se calculeaza potrivit art.39 din Legea nr.76/2012, si anume:
2) Cuantumul indemnizaţiei de şomaj prevăzute la alin. (1) este o sumă acordata lunar şi în mod diferenţiat, în funcţie de stagiul de cotizare, după cum urmează:
a) 75% din valoarea indicatorului social de referinţă în vigoare la data stabilirii acestuia, pentru persoanele cu un stagiu de cotizare de cel puţin un an;
b) suma prevăzută la lit. a) la care se adaugă o sumă calculată prin aplicarea asupra mediei salariului de bază lunar brut pe ultimele 12 luni de stagiu de cotizare, a unei cote procentuale diferenţiate în funcţie de stagiul de cotizare.
(3) Cotele procentuale diferenţiate în funcţie de stagiul de cotizare, prevăzute la alin. (2) lit. b), sunt:
a) 3% pentru persoanele cu un stagiu de cotizare de cel puţin 3 ani;
b) 5% pentru persoanele cu un stagiu de cotizare de cel puţin 5 ani;
c) 7% pentru persoanele cu un stagiu de cotizare de cel puţin 10 ani;
d) 10% pentru persoanele cu un stagiu de cotizare de cel puţin 20 de ani.