Buna ziua,
Sa va spun ce s-a mai intamplat intre timp. Am dat asociatia in judecata, de curand a avut loc al treilea termen, avocatul asociatiei adaugand o serie de documente, pe care le puteti consulta la adresa:
[ link extern ] /
Imi cer scuze daca ordinea documentelor nu este corecta.
Pe scurt, cateva idei:
- asociatia a recunoscut ca nu a afisat nimic vizavi de penalitati pana in luna martie a.c.
- organul de control a primariei a dispus asociatiei sa ceara penalitati mai vechi de trei ani => este posibil asa ceva?
- parintii au fost acuzati, citez "[...] reclamantele din prezenta cauza au achitat cheltuielile de intretinere la intervale mari de timp, chiar si dupa un an de zile"; din cate am inteles de la ai mei, avem facturi lunare
- confom HG. 1588/2007, art. 17, alin 9, membrii comitetului executiv pot fi trasi la raspundere pentru neindeplinirea atributiilor de serviciu => cum se poate face asta?
Repet, din cauza faptului ca ei nu au fost in stare sa afiseze o simpla lista cu penalitatile, s-a ajuns in situatia prezenta. Daca le-am facut, le platim, dar nu din 1900 toamna pentru ca niste cascati n-au stiut sa ne anunte, cu toate ca au fost intrebati verbal si, mai mult, cand am tras gaze in toamna trecuta nu au fost niciun fel de probleme.
In fine, daca instanta hotaraste sa platim, vom plati. Singura mea pretentie ar fi sa plateasca si ei, pentru ca asa ar fi corect, nu-i asa?
Cine doreste informatii despre proces: 15045/233/2012 Judecatoria Galati.
Astept cu interes mesajele dumnevoastra.