avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 203 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Cum pot obtine situatia cadastrala a doi vecini???
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Cum pot obtine situatia cadastrala a doi vecini???

Am doi vecini(sa zicem A si B) cu o asezare incerta a cadastrului, primul de langa mine(B) "impins " de catre celalalt(vecinul direct alt lui)(A) cu 5 metri liniari peste parcela mea, eu find (C) asezat exact in ordine alfabetica. Vecinul(A) refuza sa-mi arate orice fel de act in legatura cu parcela lui, sustinand ca el aste corect "asezat". cum pot obtine documente in acest sens si de unde, pentru a-mi delimita corect parcela de pamant. Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Andrei_C , utilizator 10:03, 6 Mai 2012
In temeiul disp art 41 din L nr 7/1996 republicata
Orice persoana poate sa cerceteze cartea funciara si celelalte evidente care alcatuiesc registrul cadastral de publicitatea imobiliara

Faceti cerere catre OCPI
Multumesc frumos pt raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Respingere cadastru si suprapunere cu vecin care face puz oanapetrica oanapetrica Buna ziua, am si eu o problema cu respingerea unui cadastru deoarece se suprapune cu cel al vecinului , terenul este extravilan. Acum el a inceput procedura de ... (vezi toată discuția)
Cum pot afla cine este proprietarul unei parcele vecine ? edu0939 edu0939 Din cauza unei erori a reprezentantului primariei care a marcat parcela s-a intrat cu constructia pe o parcela vecina. Am inteles ca avem nevoie de intelegere ... (vezi toată discuția)
Cadastru Sanas Sanas Buna ziua, Parintii mei au fost improprietariti pe baza legii 18. In acest moment ei au un titlu de proprietate pe care sunt identificate parcele de pamant cu ... (vezi toată discuția)