avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 431 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... cartea de munca din ianuarie 2009
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

cartea de munca din ianuarie 2009

lucrez de trei ani de zile cu contracte de munca dar prima firma la care am lucrat nu mi-a facut si carte de munca deoarece nu erau disponibile. cand m-am angajat la actualul loc de munca (acum un an) am declarat ca nu am carte de munca iar ei vor sa-mi faca luna aceasta. eu am citit ca din 2009 nu se mai folosesc, deci care este beneficiul meu daca voi face "pe ultima suta"? va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:18, 9 Decembrie 2008
Trebuie sa aveti un exemplar de pe contractul individual de munca si decizia de incetare a activitatii ori orice act care sa ateste faptul ca ati lucrat la acea societate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carnete de munca handaricimarin handaricimarin SE MAI FAC CARNETE DE MUNCA?CARE ESTE POZITIA MINISTERULUI MUNCII FATA DE ACEST SUBIECT?EU AM AFLAT DE LA ITM CA NU SE MAI TIPARESC,SI CA ORICUM,DE LA 1 ... (vezi toată discuția)
Discutii juridice odica odica Cum se poate recupera o vechime in munca din perioada din inainte de 89avand in vedere ca persoana a pierdut cartea de munca multumesc astept raspuns (vezi toată discuția)
Reconstituire vechime in munca florin112112 florin112112 Buna seara! va rog sa ma ajutati cu un sfat in legatura cu reconstituirea vechimii in munca daca arhiva unitatii unde am lucrat a fost distrusa si nu am nici ... (vezi toată discuția)