avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 677 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Etapele angajarii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Etapele angajarii

Buna ziua,

Am ales persoana potrivita, apoi ce fac? Care sunt etapele angajarii, inafara de semnarea contractului de munca, a fisei postului si a regulamentului intern + medicina muncii.

ssm - e obligatorie pentru toate firmele indiferent de numarul de angajati?

Ce rol are fisa de evaluarea riscurilor profesionale? trebuie completata de fiecare angajat?

Imi poate da cineva un model de stat de plata in excel cu formule, pentru calculul salariului si al contributiilor angajatorului, inclusiv cu camp pentru calcularea concediului medical si al concediului de odihna?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:55, 6 Mai 2012
1. Dupa semnarea c.i.m. , acesta va fi inregistrat in REVISAL si transmit la ITM cel cel tarziu in ziua lucratoare anterioara inceperii activitatii de catre salariatul in cauza, potrivit HG nr.500/2011.

2. Evaluarea riscurilor este activitatea prin care se identifica factorii de risc de accidentare si/sau imbolnavire profesionala si se determina cantitativ nivelul de risc al unui loc de munca/post de lucru.
[ link extern ] /
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fisa/fisele de identificare a factorilor de risc profesional mano0911 mano0911 Buna ziua, Cui revine responsabilitatea completarii fiselor de identificare a factorilor de risc profesional? Eu ca manager de echipa am vreo ... (vezi toată discuția)
Intocmire documente ssm si psi-su pentru cabinet medicina muncii de catre administrator ionion2000 ionion2000 Documentele SSM pentru un cabinet de medicina muncii cu pina la 9 angajati se pot intocmi si semna de catre medicul specialist de medicina muncii care este ... (vezi toată discuția)
Factori de risc frizer, manichiurista, maseur, cosmeticiana, coafeza bucurescumarius bucurescumarius Buna ziua! Ma poate ajuta si pe mine cineva? Am nevoie de factorii de risc pentru codurile COR mai sus amintite! Modelul de cerere pentru identificarea ... (vezi toată discuția)