avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 159 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... modificare CIM in perioada concediului medical
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

modificare CIM in perioada concediului medical

Daca un salariat se afla in concediu medical de o perioada mai lunga iar in acest timp datorita reorganizarii unitatii au avut loc modificari ale salariului, locului de munca , functiei cum procedez?
Cel mai recent răspuns: ContSters136493 , utilizator 19:43, 7 Mai 2012
La terminarea concediului medical se vor opera si acele modificari intervenite l;a c.i.m....
Pe perioada concediului medical contractul indivdual de munca este suspendat de drept,deci nu operati modificari ale clauzelor acestuia,indiferent care a fost cauza ce le-a produs.La incetarea incapacitatii temporare de munca ,adica dupa ultima zi de cm suspendarea inceteaza si veti putea opera modificarile survenite .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Data incetare cim ContSters147006 ContSters147006 Ne aflam in urmatoarea situatie: un salariat a intervenit cu CM din ziua incetarii CIM. Am modificat data de incetare cu ultima zi a CM dar vine cu un alt CM ... (vezi toată discuția)
Concediere in concediu medical liliua2008 liliua2008 O persoana poate primi preaviz in perioada concediului medical(65(1))? Cum putem inceta contractul de munca a cuiva aflat in concediu medical? Va multumesc. (vezi toată discuția)
Concediul medical imediat dupa ccc pana la 2 ani mirusaby mirusaby Buna ziua, angajata care trebuia sa vina maine 06.09.2011 la serviciu, dupa ccc. a venit sotul ei astazi si a adus cerere pentru reînceperea activitatii dar ... (vezi toată discuția)