avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 580 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Recurs ICCJ
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Recurs ICCJ

Imi explica va rog si mie cineva cum de anumite dosar, gen 278^1 ajung sa se judece cu recurs la ICCJ?

[ link extern ]
Intervenţie moderator

@dynsky, vă rog să nu mai deschideţi subiectul postat într-un alt topic, câta vreme l-aţi expus aici. Aşteptaţi să vi se răspundă. Mulţumesc.
Ultima modificare: Joi, 7 Iunie 2012
Ana Cristina Margu Birou de mediator , Mediator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie la hotararea de neincepere a urmaririi penale amuri amuri Buna ziua! As dori sa stiu cum se formuleaza o contestatie la o Hotarare de neincepere a urmaririi penale, avand in vedere ca toate probele din plangerea ... (vezi toată discuția)
Contestatie nup liliaxinte liliaxinte Acum 3(trei ani) mi-a fost talharit apartamentul in care locuiesc. In acelasi timp au fost sparte mai multe apartamente in zona. Mi-au fost furate mai multe ... (vezi toată discuția)
Pot ataca in instanta rezolutia procurorului de n.u.p? Traian ionescu Traian ionescu Am facut o plangere de abuz in serviciu .Procurorul , fara sa ma audieze macar a dat n.u.p..Am contestat la superior.Mi s-a respins.pot s-o atac in instanta? ... (vezi toată discuția)