avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 210 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale nu pot obtine samnaturi de la vecini pentru deschide ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

nu pot obtine samnaturi de la vecini pentru deschide punct de lucru

salut , problem e ca nu pot obtine samnaturi de la vecini de bloc. am semnatura unui vecin de langa mine dar de la ceilalti 2 vecini nu pot obtine si nici asociatia nu vrea sa semneze. apartamentul este la parter am 2 usi exterioare cu alee pietonala pana la strada , nici macar nu folosesc scara blocului . ce solutii credeti ca am sa pot obtine deschidere punt de lucru? profilu societati este de fofocopiere.
Cel mai recent răspuns: styledent , utilizator 15:29, 23 Ianuarie 2009
styledent a scris:

vezi daca ai un act de la primarie in care se schimba destinatia. daca nu mergi si vezi tot la primarie daca a fost emis un astfel de act. daca a fost nu mai ai treba.
nu inteleg de ce iti cere la camera de comert asa ceva pentru ca dai si o declaratie pe propia raspundere acolo
pe vecini tot nu ai reusit sa-i convingi?
vre-o metoda de convigere daca gasesti sa imi zici si mie. sunt si eu disperata.
ai auzit de cineva care sa dea un vecin in judecata si sa castige? (se pare ca mie doar solutia asta mi-a mai ramas)


cum adica dai o declaratie pe proprie raspundere? ce scrii in ea? am intrebat pe acolo daca merge asa ceva si dadeau din cap.

O dau putin in gluma, dar s-ar putea sa aiba efect.Ce as face eu intr-o astfel de situatie?!As face rost de un baiat mare si colorat( cred ca ma intelegi) cu un lant mare de tot la gat, tipul de prin Ferentari si as merge cu el de mana la vecinul care nu vrea sa-mi dea acordul pt.un cabinet stomatologic.Si as face prezentarile de rigoare.Sau si mai bine de mai multi colorati, sa fie si cu nevasta si cu 2-3 puradei."Dl-e vecin, intrucat nu ati fost de acord sa-mi deschid un birou, m-am hotarat sa vand acestor domni binevoitori, nu va vor deranja prea mult, sunt oameni respectabili, faceti cunostinta, etc"Cred ca nu i-ar pica bine nimanui.
D-na davideg ti-a dat aceasta sugestie mai mult in gluma dar eu cunosc cazuri care s-au rezolvat in acest mod. Juridic, daca stiu sa se apere nu cred ca ai sanse. Nu ii poti obliga sa semneze.
dupa mult chin am reusit sa obtin la registru comertului punctu de lucru cu o declaratie pe proprie raspundere si multe acte depuse ... acuma problema se repeta la primarie unde trebuie sa obtin autorizatia de functionare si acolo imi cer semnaturi. ceva idei ?
la stadiul asta m-am blocat si eu.
nu mai stiu ce sa fac!!!!! sunt disperata!!!! am vrut sa-i dau vecinului si 3 mii de euro si tot nu vrea.
ce solutie este???
cica in instanta nu am nici o sansa. am o prietena care a incercat si a pierdut procesul si a vandut apart. mie imi e imposibil sa-l vand. sunt ingropata in credite.
daca gasesti o solutie sa mi-o comunici si mie. te rog!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acordul proprietarilor pentru un restaurant la partier Jvs81 Jvs81 Buna.In vedere deschiderii unei pizzerii pentru a obține autorizație de la primărie mi sa cerut sa aduc acordul proprietarilor din acel bloc... Acum ... (vezi toată discuția)
Refuz de eliberare al acceptului de deshidere punct de lucru intr-un apartament Traian Simionescu Traian Simionescu Sunt proprietarul unui apartament de bloc.L-am inchiriat unei firme ce doreste sa deschida un punct de lucru in vederea desfasurarii de activitati de ... (vezi toată discuția)