avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 707 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... pierdere baza date REVISAL
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

pierdere baza date REVISAL

Buna ziua,
As avea si eu o intrebare: din motive tehnice, am pierdut baza de date din REVISAL.am transmis ultima data modificarile de la 01.02.2013 si am fisierul .rvs salvat, si nu stiu cum sa-l transfer in REVISAL-ul ce l-am descarcat din nou de pe portal? trebuie sa refac iarasi baza de date?
va multumesc!!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:17, 12 Februarie 2013
Pentru a putea fi restaurata baza de date din REVISAL aceasta trebuie salvata in prealabil prin optiunea: Instrumente - Salvare baza de date (fisierul transmis la ITM nu poate fi restaurat).
Daca nu aveti BD astfel salvata, singura solutie este sa o refaceti.
Ultima data cand am avut un eveniment de acest fel, mi s-a spus de la ITM sa refac baza de date doar cu informatiile valabile la data refacerii (adica fara sa fie necesara inregistrarea tuturor modificarilor de pe parcursul executarii contractelor, intrucat acestea oricum se regasesc la ei in baza transmisa).

O problema poate interveni insa, in momentul in care unui salariat i se solicita de catre diverse autoritati/institutii/banci sa aduca raportul salariatului generat de Revisal.
Ultima modificare: Marți, 12 Februarie 2013
Mirela Durnea - Expert contabil, Contabil
Pentru refacerea bazei de date va trebuie un fisier de forma .mdb ....procedura recuperarii bazei de date era :
- adresa catre ITM cu mentionarea unei adrese mail unde sa primiti fisierul
- ITM -ul trimitea solicitarea dvs la Teamney care va remitea fisierul respectiv.

In prezent, se pare ca cei de al Teamnet refuza sa mai trimita astfel de fisiere ... sens in care, va trebui sa va refaceti singur baza de date.
va multumesc!
Eu stiu ca ITM nu mai transmite bazele de date, cum se facea inainte, nici macar contra-cost. Nu sustin insa ca acest lucru este valabil in toate judetele.

Ultima modificare: Marți, 12 Februarie 2013
Mirela Durnea - Expert contabil, Contabil
Unele ITM-uri inca mai procedeaza la transmiterea bazei de date pierduta ..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mi s-a sters revisalul, cum procedez? sandavictoria sandavictoria Buna dimineata! Problema mea e ca s-a stricat calculatorul si odata cu asta s-a dus si revisalul. :( Cum procedez? Il descarc si introduc din nou datele ... (vezi toată discuția)
Recuperare date revisal nicoleta.23 nicoleta.23 Buna ziua! As dori sa aflu daca se pot reincarca datele in ReviSal. Calculatorul unde erau instalate ambele programe ReviSal s-a defectat si nu se mai pot ... (vezi toată discuția)
Noul revisal dumi32 dumi32 Buna ziua,ce trebuie sa facem cu noul Revisal in sensul ca eu daca trebuie sa preiau datele din revisalul vechi, ceea ce la mine este o problema pentru ca eu ... (vezi toată discuția)