avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 157 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... recuperare date revisal conform hg 500/2011
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

recuperare date revisal conform hg 500/2011

Laptopul in care aveam instalata aplicatia revisal a fost virusat asa ca am ramas fara aceasta aplicatie. As vrea sa stiu daca se mai poate obtine baza de date de la itm ca si pana acum conform hg 500/2011. Am citit intreaga hotarare dar nu este specificat nimic despre asta. Ce pot face? Dacaintroduc din nou salariatii se vor suprascrie contractele?
Cel mai recent răspuns: adnana_gold , utilizator 21:26, 31 Iulie 2012
eu ma gandeam la varianta in care noi singuri sa ne putem downloada ultimul fisier incarcat pe site-ul itm. asa cum mergem sa il incarcam pe site-ul lor , tot asa in cazul in care ne pierdem baza de date sa ne putem descarca utimul fisier pe care l-am incarcat.
Am inteles, insa acest lucru nu este posibil .. dar este posibila salvarea ultimului fisier transmis la ITM pe o partitie din calculator sau pe alt calculator...
aceasta salvare am facut-o si eu dar in urma formatarii calculatorului nu se mai poate restaura baza de date din nici o salvare.sau poate nu stiu eu cum.daca stiti cum,va rog sa postati pe forum,ne-ati ajuta pe multi.
Daca se foloseste optiunea Salvare baza de date , atunci se poate si restaura baza de date ... un prieten de-al meu a Salvat intr-o alta locatie si dupa formatarea calculatorului a putut restaura baza de date , utilizand instructiunile din manualul de utilizare a REVISAL-ului.
imi pare rau dar nu reusesc...am incercat din nou.mesajul este:baza de date restaurata cu succes!dar revisal-ul tot gol ramane...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mi s-a sters revisalul, cum procedez? sandavictoria sandavictoria Buna dimineata! Problema mea e ca s-a stricat calculatorul si odata cu asta s-a dus si revisalul. :( Cum procedez? Il descarc si introduc din nou datele ... (vezi toată discuția)
Pierdere baza date revisal nicotorok nicotorok Buna ziua, As avea si eu o intrebare: din motive tehnice, am pierdut baza de date din REVISAL.am transmis ultima data modificarile de la 01.02.2013 si am ... (vezi toată discuția)
Probleme cu preluarea bazei de date revisal modimpex modimpex buna seara! am urmatoarea problema cu care as dori sa ma ajutati: am preluat contabilitatea unei asociatii de formare profesionala de la vechea firma de ... (vezi toată discuția)