avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... contractele colective de munca
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

contractele colective de munca

Contractele colective de munca incheiate de salaritii primariei sunt valabile sau vor fi din nou, atacate de controalele Curtii de Conturi. Fara clauzele din aceste contracte salariatii vor ramane cu salariile la nivelul salariului minim pe tara.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: provincia , utilizator 08:25, 11 Mai 2012
Asa este Kyandra. Dar ce profil sa aleg acum in prag de pensie ?
Mai am totusi o nelamurie. La ce se refera art. 30 din Legea dialogului social „1) Angajatorul poate invita sindicatul reprezentativ la nivel de unitate să participe în consiliul de administraţie sau alt organ asimilat acestuia, inclusiv în cazul administraţiei publice, la discutarea problemelor de interes profesional, economic şi social.” – referitor la economic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Aplicarea contractului colectiv de munca functionarilor publici aijin aijin Buna ziua. As dori sa stiu daca prevederile CCM la nivel national, privind acordarea unei indemnizatii la nasterea copilului se aplica si in cazul ... (vezi toată discuția)
Decontare naveta functionari publici imolla imolla buna ziua as dori sa stiu daca se poate deconta naveta functionarilor publici multumesc (vezi toată discuția)
Comisie paritara mihaela_1968 mihaela_1968 Buna ziua! Mai este valabil faptul ca interpretarea CCM la nivel de unitate este facuta de comisia paritara? Unde este prevazut? Va multumesc! (vezi toată discuția)