avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 672 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... mash pe imobil
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

mash pe imobil

Buna ziua,
Vreau sa amplasez un mash pe fatada unui bloc si am nevoie de un model de contract cu asociatia de proprietari si unul cu proprietari blocului.
Proprietarii sunt deacord sa pun mash-ul , asociatia insa imi cere ctr cu toti inclusiv o cerere catre asociatie cu solicitarea pt inchirere spatiul respectiv.
Ma poate ajuta cineva, va rog frumos, multumesc



Multumesc, deci fac contract doar cu asociatia si acea cerere nimic mai mult, masul se va amplasa pe 5 apartamente nu pe tot blocul ei sunt deacor nu sunt probleme asociatia este ce care cere ctr cu ei si .
Ultima modificare: Joi, 10 Mai 2012
incepator c.j, utilizator
Cel mai recent răspuns: incepator c.j , utilizator 16:36, 11 Mai 2012
Nu va trebuie contract decat cu asociatia de propprietari deoarece fatada este proprietate comuna si acordul proprietarilor afectati de montarea meshului.
Nu va trebuie acordul tuturor proprietarilor deoarece pe acestia ii reprezinta conducerea asociatiei.
Model de contract gasiti in Documente utile ale forumului - banda din dreapta a oricarei pagini din forum - si il puteti adapta nevoilor dv.





Multumesc, deci fac contract doar cu asociatia si acea cerere nimic mai mult, masul se va amplasa pe 5 apartamente nu pe tot blocul ei sunt deacor nu sunt probleme asociatia este ce care cere ctr cu ei si .

ultima data editat de incepator c.j pe data de Joi, 10 Mai 2012, 15:38


Discutati cu presedintele asociatiei si va adaptati cerintelor.
Este clar ca trebuie sa incheiati un contract cu asociatia de proprietari si in baza acestuia sa platiti lunar suma stabilita pentru inchirierea spatiului comun in vederea instalarii acelui baner.
Dar, daca trebuie sa platiti, in afara sumei catre asociatie, si fiecarui proprietar direct afectat cate o suma lunara, atunci este firesc sa incheiati contracte si cu fiecare din acestia.
Altfel nu o sa aveti cum justifica sumele platite proprietarilor, nu aveti garantia ca un proprietar nu se supara si taie banerul din dreptul apartamentului sau s.a.m.d.
Presedintele asociatiei nu poate sa-si asume raspunderea ca acel baner va fi protejat de fiecare proprietar si acceptat pe perioada contractului daca nu exista contract cu fiecare dintre proprietarii direct afectati.
In afara de contractele pe care trebuie sa le incheiati cu asociatia si proprietarii trebuie sa aveti aprobarea primariei si sa achitati la primarie taxele de publicitate.
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reclama stradala/ bloc m_art m_art Buna ziua, Pentru montarea unei reclame cu sigla firmei pe un bloc de locuinte este necesar doar acordul asociatiei de proprietari? sau este nevoie de ... (vezi toată discuția)
Proprietate comuna ALGORITHM ALGORITHM Lucrez la o agentie de publicitate si va cer ajutorul in ceea ce priveste un contract . Am incheiat cu o asociatie de proprietari un contract de inchiriere ... (vezi toată discuția)
Reclama pe peretele blocului adyv76 adyv76 -buna ziua -de curand a fost montata o reclama pe peretele lateral al blocului unde locuiesc -mentionez ca blocul este compus din 2 scari -as dorii sa stiu ... (vezi toată discuția)