avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 594 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... schimbare nume
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

schimbare nume

Sunt divortata si la proces am solicitat pastrarea numelui dobandit in timpul casatoriei pentru a avea acelasi nume de familie cu cel al fiului meu.Intre timp m-am razgandit si doresc sa revin la numele de dinaintea casatoriei.Este posibil si,daca da,ce demersuri trebuie sa fac si ce acte sunt necesare?Multumesc anticipat celor care ma pot ajuta cu lamuriri.

Cel mai recent răspuns: simona1977 , utilizator 22:21, 15 Mai 2012
Multumesc tuturor care au intervenit cu sfaturi si lamuriri.Ma vor ajuta sa rezolv aceasta situatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbarea numelui dupa divort mariosat mariosat in 2002 am divortat ,cu hotarire prin hotarire irevocabila si cu consimtamintul ambelor parti de ami pastra numele sotulAcum as dori sa renunt la numele ... (vezi toată discuția)
Schimbarea numelui alinamovileanu1980 alinamovileanu1980 Sunt casatorita de un an si as dori sa stiu daca sotul meu ar putea sa si schimbe numele de familie, adica sa il ia pe al meu. Mentionez ca avem un copil care ... (vezi toată discuția)
Schimbare prenume geo45 geo45 buna ziua...am si eu o intrebare...doresc sa-mi schimb prenumele dar nu stiu de unde sa iau extrasul din Monitorul Oficial sau cum sa fac exact?va multumesc (vezi toată discuția)