@thran
Actele se afla la firma care administreaza imobilul pentru ca nimeni dintre cei care s-au perindat prin comitet nu s-a ocupat de absolut nimic si nu le-a pasat ce se intampla nici macar cu actele ce sa mai spun de proprietatea comuna. Genul de oameni care spun "platim firma sa se ocupe, de ce sa ne batem noi capul..."
Eu vreau sa respect legea si sa-mi exercit atributiile pentru care am fost mandatata iar el, prin atitudinea pe care o afiseaza se pare ca e "gigi contra".
Ati pus punctul pe "i", acest administrator cu firma lui se comporta de parca eu (asociatia) as fi angajata lui si nu invers.
...cu ce drept cere el marirea tarifului cu tabel semnat de catre proprietari.
Este vorba de procesul verbal incheiat cu ocazia sedintei; a cerut semnaturi de la proprietari ulterior datei de sedinta, la distanta de cca.2 saptamani de cand a avut loc aceasta. Este normal?
PV de sedinta arata cam asa:
Punctele dezbatute pe 2 pagini
................................Spatiul in care el a adaugat (ulterior) cele 2 puncte mentionate de mine mai sus
----------------------------------------
Semnaturi proprietari prezenti
Pe a treia pagina, in continuare, semnaturile celor 10 proprietari care au luat la cunostinta dupa 2 saptamani de continutul PV cu punctele suplimentare introduse de admin.
Ce pot sa fac? Mai poate fi considerat valabil intocmit acest PV daca el a operat modificari in continut si a cerut/primit semnaturi ulterior datei la care a avut loc sedinta?
L.C.