@thran
@adriantot
...Asadar adunarile generale se reconvoaca o singura data. Desigur ca nu ne opreste nimeni ca dupa 2 saptamani, o luna sa convocam adunarea generala extraordinara, dar aceasta nu este reconvocare, ci convocare. Si-aceasta poate fi reconvocata in maxim 10 zile daca nu se intruneste cvorumul.
Buna ziua.
Imi cer scuze ca nu am detaliat motivul intrebarii si consider ca va datorez explicatii. Timpul avut la dispozitie pe 13 iunie, a fost extrem de scurt asa ca astazi voi descrie putin situatia.
Am pus intrebarea de mai sus pentru faptul ca un avocat pe care l-am consultat, a mentionat acest lucru (3AG). M-am lamurit acum si intre timp si-a dat seama si avocatul respectiv ca era in eroare.
Faptul ca am convocat AG la ora 19.00 cu reconvocare in aceeasi zi la ora 20.00 in cazul in care nu se intruneste cvorumul necesar pentru a lua hotarari de extrema importanta pentru buna desfasurare a activbitatii asociatiei, a fost considerat ilegal de catre administratorul care si-a facut drum la mare cu familia chiar in ziua sedintei anuntata corespunzator, la avizier si in alte locuri vizibile, cu 10 zile inainte de ziua stabilita.
Am aflat ca nu vine la sedinta chiar in seara in care avea loc sedinta din spusele presedintei comisiei de cenzori, care incerca sa-l scuze...
Am stabilit un record in istoria blocului, am avut 28 de participanti (fara a mentiona ca unii au venit cu sotul sau sotia fapt care nu a fost luat in calcul la numaratoarea voturilor).
S-a hotarat cu majoritate de voturi rezilierea contractului cu administratorul si sesizarea organelor abilitate pentru a fi somat sa predea actele financiar contabile catre asociatie.
El contesta hotararea (verbal), pretinde ca am luat semnaturi de la oamenii care doar treceau prin scara blocului si acum adun semnaturi pe tabel nominal pentru rezilierea contractului desi acesta a fost reziliat deja de 2 ori (pe 30 mai conform conditii de reziliere din contract si la AG din 11 iunie)...
- La reconvocare, conform legii, se stipuleaza un maxim de 10 zile dar niciun minim, corect? Unde este ilegalitatea in faptul ca am facut reconvocarea la 1 ora distanta de convocare?
- In cat timp poate fi atacata hotararea AG? In ce fel si de catre cine?
- Adminsitratorul are dreptul sa organizeze sedinta? (am aflat ca organizeaza sedinta pe 19:-/)
Va multumesc din nou pentru tot sprijinul pe care mi-l oferiti si va urez o zi minunata!
Laura Ciobeica