ContSters58959 
	    	Utilizator

ContSters58959 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 ContSters147428	                   

Tatal meu a fost in proces cu surorile sale (2 la numar) pentru anularea titlului de proprietate.
Tribunalul a anulat titlul eronat si a condamnat surorile la ... (vezi toată discuția)
	                    ContSters147428	                   

Tatal meu a fost in proces cu surorile sale (2 la numar) pentru anularea titlului de proprietate.
Tribunalul a anulat titlul eronat si a condamnat surorile la ... (vezi toată discuția)

ioana_comsa213	                   

Buna seara,
Va rog, spuneti-mi cum se procedeaza pentru investirea cu formula executorie a unui contract de imprumut. 
Ce costuri sunt pentru ducerea la ... (vezi toată discuția)
	                    ioana_comsa213	                   

Buna seara,
Va rog, spuneti-mi cum se procedeaza pentru investirea cu formula executorie a unui contract de imprumut. 
Ce costuri sunt pentru ducerea la ... (vezi toată discuția)

lala21	                   

Bună ziua,am cumpărat un apartament la licitație, am toate actele, dar cine locuiește acolo nu vrea sa părăsească apartamentul(nu sunt foștii ... (vezi toată discuția)
	                    lala21	                   

Bună ziua,am cumpărat un apartament la licitație, am toate actele, dar cine locuiește acolo nu vrea sa părăsească apartamentul(nu sunt foștii ... (vezi toată discuția)