avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 168 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Debransare 2012 in Pitesti
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Debransare 2012 in Pitesti

Prin H.C.L.24/2012 privind zonele unitare de incalzire in Mun.Pitesti, se interzice in anumite zone, debransarea de la sistemul centralizat de incalzire.Este posibil sa se INTERZICA deptul cetateanului de a alege in calitatea sa de consumator? Consumatorul este obligat sa beneficieze de un serviciu pe care nu il mai doreste!
Exista posibilitatea de a cere chirie S.C.Termo Calor S.A. pentru tevile care trec prin apartamentele celor debransati, in situatia in care se pretinde ca acestia sa achite caldura de la acestea?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 23:25, 18 Mai 2012
IOANIDE16 a scris:

Exista posibilitatea de a cere chirie S.C.Termo Calor S.A. pentru tevile care trec prin apartamentele celor debransati,

Desi multi proprietari suporta consecintele furnizorilor de agent termic,de la valorile nejustificate la calitatea precara a serviciilor,totusi nu au fost mentionate actiuni in instanta promovate de proprietari impotriva furnizorului de servicii publice-pentru tevile care trec prin apartamentele celor debransati

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Democratie numai pentru unii? ctinhriscu ctinhriscu Am depus si eu ca tot omul o cerere de debransare catre fosta Termica Botosani actual Modern Calor... Am primit vestea ca nu se aproba debransarea si ... (vezi toată discuția)
Larna fara caldura edyeduardo2004 edyeduardo2004 Buna ziua! Desi sunt cu facturile la zi, si noaptea sunt temperaturi cu -, nu se furnizeaza agent termic (caldura) pe motiv ca, vecinii ce au centrale, ... (vezi toată discuția)
Repartizare costuri caldura in condominiu cu repartiroare si ct dodo2009 dodo2009 Buna ziua, vreau sa va prezint situatia din blocul meu si apoi va adresez si intrebarea la care va rog sa ma ajutati sa gasesc un raspuns bazat pe ... (vezi toată discuția)