avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 216 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Vanzator fals de lucrari de licenta pe net
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Vanzator fals de lucrari de licenta pe net

avand chitanta .. am trimis 400 ron.. unde pot reclama pers caruia i..am trimis banii? are site cu LUCRARI LICENTA.. Siur pacaleste multi studenti ... TREBUIE OPRIT MODUL ASTA DE A FURA... DATI/MI UN SFAT..
nu se intelege mai nimic.... ai platit si nu ai primit lucrarea ??? sau ce reclami de fapt ???
reclamatia o poti face la Politie , insa tind sa cred ca , chitanta este falsa !!! daca nu , ar trebui sa ai datele tipului / firmei pe ea !!.... si posteaza adresa lui sau site ul omului aici si in alte parti si ii tai din elan .... daca nu cumva vei "batuta" de " colegii" de facultate =D>

Editat de moderator simonette12.
Am rugamintea sa nu mai citati in intregime mesajul utilizatorului care a deschis topicul, cata vreme va aflati pe aceeasi pagina de postare ( pct.2.6 din Regulament).
Multumesc pentru intelegere.


Ultima modificare: Joi, 24 Mai 2012
MARTA SIMONA PETRE, Avocat
Parerea mea este ca, in primul rand, fiecare absolvent de studii universitare ar trebui sa isi redacteze singur lucrarea!

Dar daca ati fost inselat/a intr-un asemenea mod, inainte sa mergeti la politie sa depuneti plangere ar trebui sa va ganditi mai bine deoarece, in mod normal, politia ar trebui sa se autosesizeze si sa instiinteze unitatea de invatamant la care ar fi trebui sa prezentati lucrarea, asupra faptului ca ati incercat sa apelati la infractiunea de "inselaciune", care, in mod normal, are repercursiuni asupra dvs ;)
Ultima modificare: Miercuri, 23 Mai 2012
ContSters161855, utilizator
Un sfat ...in timpul in care ai cautat pe net vanzatorul si timpul pe care l-ai pierde cu reclamatii si anchete mai bine ti-ai fi facut singura lucrarea. Daca nu poti, asta este. Nu toti pot sa termine o facultate si nici nu e obligatoriu. E foarte nostim apelul tau. Acum serios vorbind.. e o gluma ca vrei sa reclami pe cineva care te-a inselat cand vroiai sa faci o inselatorie, nu??
Ultima modificare: Miercuri, 23 Mai 2012
CrisB, utilizator
Absolut jenanta plangerea, si ne mai miram ca plagiatul a ajuns sa fie considerat ca valoare nationala la nivel de universitati si ministere!
Autoarea mesajului ar fi imediat exmatriculata di universitate intr-o tara civilizata.
Indiferent de opinii daca ati platit un bun/serviciu de care nu ati beneficiati inselaciune se cheama.
DAR... este un mare dar.
Eu ma patit la fel cu un acumulator cumparat de pe un site.
Scurt...
Am cumparat un acumulator pe care se recomanda a fi nou.
Cand l-am primit am constatat ca era uzat 99% laptopul tinand pe baterie sub un minut.
Am convenit sa il returnez.
Pentru el am platit 100 lei si am convenit sa imi retuneze banii mai putin transpotul.
L-am trimis inapoi dar banii nu i-am mai vazut.
Am facut plangere la politie pentru inselaciune.
Dupa doi ani primesc raspuns de la parchet ca s-a propus neinceperea urmaririi penale pentru ca fapta nu este prevazuta de legea penala si sa il dau in judecata sa recuperez banii.
Ultima modificare: Joi, 24 Mai 2012
Ana Cristina Margu Birou de mediator , Mediator

Alte discuții în legătură

Inselaciune licenta Nataliaa29 Nataliaa29 Buna ziua, In primavara am dat comanda pentru o lucrare de licenta. Am conversatiile in care ii solicit respectivului ca lucrarea sa nu fie plagiata, ... (vezi toată discuția)
Retur bani licenta (fara factura) Sebastian11@ Sebastian11@ Buna ziua! Am achizitionat o licenta recent de la o firma care se ocupa de realizari proiecte de licenta/doctorat etc. Si sunt foarte dezamagit de ceea ce ... (vezi toată discuția)
Care sunt procedurile legale de urmat in caz de inselaciune? AdrianaO AdrianaO In urma cu 2 luni, impreuna cu alte 4 prietene am apelat la un individ pentru a ne realiza licentele pentru facultate. Banii (500 ron/persoana) i-a vrut ... (vezi toată discuția)