avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 705 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Vanzator fals de lucrari de licenta pe net
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Vanzator fals de lucrari de licenta pe net

avand chitanta .. am trimis 400 ron.. unde pot reclama pers caruia i..am trimis banii? are site cu LUCRARI LICENTA.. Siur pacaleste multi studenti ... TREBUIE OPRIT MODUL ASTA DE A FURA... DATI/MI UN SFAT..
~ Conținut șters la cerere ~
Nu e nicio infractiune faptul ca era curioasa sa citeasca acel material :) Daca-l cumpara nu inseamna ca-l si preda pe post de lucrare de licenta, nu-i asa?
SIERRA,crezi ca avea curiozitatea doar sa-l citeasca ? Mira-m-as ca platea o asemenea suma doar pentru curiozitate. Si ca ea,sunt foarte multi care vin nepregatiti in productie,doar cu diploma. Crede-ma,m-am lovit de astfel de specimene si nu in putine cazuri,de-a lungul activitatii mele profesionale. Un astfel de angajat-pilos intr-un post de conducere,face victime.
Poate vroia s-o citeasca, poate avea un fetis cu ea, nu conteaza. Subiectul era recuperarea banilor, nu motivele care au dus la ceea ce a facut. Si nu e decent sa fie judecat in felul si halul asta un om care a cerut ajutorul intr-o problema, pe un astfel de forum. Problema nu era daca sa triseze sau nu sistemul de invatamant, ci faptul ca a fost pacalita si ca vrea sa-si recupereze banii. Au fost cateva persoane care au raspuns la obiect. Era de ajuns. Si scuzati-ma dar sistemul nostru de invamant este conceput astfel ca sa fie trisat, daca intelegeti ce vreau sa spun. Cumpararea lucrarii de licenta este unul dintre rezultatele sistemului nostru de invatamant. Daca se schimba sistemul, inclusiv 90% din asa-zisii profesori, atunci persoana aceasta nu ar mai avea de ce sa initieze un asemenea topic aici.
Ultima modificare: Joi, 24 Mai 2012
sierra, utilizator
Cred ca cei care apeleaza la asemenea lucruri ar trebui pedepsiti, pentru ca ei sunt acei care cauta sa insele societatea, vrand sa obtina diplome pe care nu le merita, si profesorii lor sunt de vina ca accepta asemenea lucrari,.
Probabil ca universitatile "fabrici de diplome" inca nu inteleg ca studentul are un profesor indrumator de proiect de licenta.
Cand se vor alinia aceste " facultati" in randul celor civilizate si acreditate de zeci de ani?

Alte discuții în legătură

Inselaciune licenta Nataliaa29 Nataliaa29 Buna ziua, In primavara am dat comanda pentru o lucrare de licenta. Am conversatiile in care ii solicit respectivului ca lucrarea sa nu fie plagiata, ... (vezi toată discuția)
Retur bani licenta (fara factura) Sebastian11@ Sebastian11@ Buna ziua! Am achizitionat o licenta recent de la o firma care se ocupa de realizari proiecte de licenta/doctorat etc. Si sunt foarte dezamagit de ceea ce ... (vezi toată discuția)
Care sunt procedurile legale de urmat in caz de inselaciune? AdrianaO AdrianaO In urma cu 2 luni, impreuna cu alte 4 prietene am apelat la un individ pentru a ne realiza licentele pentru facultate. Banii (500 ron/persoana) i-a vrut ... (vezi toată discuția)