avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 299 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... fondul Mihail Kogalniceanu
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

fondul Mihail Kogalniceanu

am un magazin mixt in mediul rural si doresc sa il dezvolt, mai precis am nevoie de un spatiu modern, cum ma pot ajuta pe mine aceste fonduri si daca le pot accesa.
Va multumesc pentru ajutor!
Cel mai recent răspuns: ContSters233047 , utilizator 23:23, 21 Iunie 2012
se intelege din CERERE-TIP DE ELIBERARE A ALOCAŢIEI FINANCIARE NERAMBURSABILE- ANEXA nr. 7 la Procedură PS-04.02.07, din FORMULARUL DE DECONT (Ordine de plată/chitanţă/cotor filă CEC/foaie de vărsământ,bilet la ordin, dispoziţii de plată externe în cazul importurilor,traduse în limba română şi legalizate) ...

... ca intreprinzatorul trebuie sa plateasca el mai intai integral investitia ("activitatea eligibila") in ideea ca statul ii va da banii inapoi ("va elibera alocatia financiara nerambursabila") daca aproba cererea!?

(ca exemplu, sa cheltuie in avans el, intreprinzatorul, 1 mild. lei (daca ii are, daca nu, sa fie sanatos), ca POATE ii da statul inapoi 800 mil. lei)

nu poate fi adevarat.:stunned:

Ultima modificare: Sâmbătă, 26 Mai 2012
ContSters233047, utilizator
ANUNT IMPORTANT - Incepand cu data de 20.06.2012,ora 10.00 incepe inscrierea pentru Programul de dezvoltare si modernizare a activitatilor de comercializare a produselor si serviciilor de piata

ANUNT IMPORTANT

Programul de dezvoltare si modernizare a activitatilor de comercializare a produselor si serviciilor de piata 2012

Prin Decizia Presedintelui Agentiei pentru Implementarea Proiectelor si Programelor pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii nr. 147/04.05.2012, publicata in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr.331 si 331 bis din 16 mai 2012, a fost aprobata Procedura de implementare a Programului de dezvoltare si modernizare a activitatilor de comercializare a produselor si serviciilor de piata.

Incepand cu data de 20.06.2012,ora 10.00, timp de 5 zile, pana la data de 24.06.2012, ora 20.00, va fi activ pe site-ul www.aippimm.ro formularul de preselectie(Anexa nr.3 la procedura programului),in cadrul Programului de dezvoltare si modernizare a activitatilor de comercializare a produselor si serviciilor de piata. Aplicantii vor putea completa formularul de inscriere on line pe site-ul www.aippimm.ro sau direct pe linkul:[ link extern ] /.

[ link extern ] /

Ultima modificare: Joi, 14 Iunie 2012
ContSters233047, utilizator
@cearls
Era important sa copiezi articolul pe care l-am postat si sade in fruntea topicurilor la aceasta sectiune?Oare nu era suficient vizibil?
Multumesc de multiplicare:)
pur si simplu n-am vazut articolul din fruntea topicurilor.:)

scuze!
Ba da, din pacate este adevarat. Avand in vedere ca decontarea alocatiei financiare nerambursabile se va face intr-o singura transa pentru toate activitatile pe baza Cererii tip de eliberare a alocatiei nrambursabile si ca beneficiarii sunt obligati sa efectueze activitatile pentru carea au solicitat finantare in maxim30 de zile lucratoare de la data semnarii ctr, de finantare de catre beneficiar, deci ceea ce ati scris, d-le "cerlas" este "realitatea" desfasurarii acestui program. Asta in cazul si in speranta in care acest aspect se va modifica pana la lansarea lui. Un astfel de program ar trebui sa se bazeze pe principiul egalitatii de sanse :D Oare, sub aceasta forma cui ii este lui adresat?! Cu siguranta nu celor care au intradevar nevoie de sprijin, si care sunt corecti:D

Alte discuții în legătură

Buget suplimentat pentru trei programe implementate de aippimm! Daniela Bolog Daniela Bolog Comunicat de Presă 17.09.2012 Agenţia pentru Implementarea Proiectelor şi Programelor pentru Întreprinderi Mici şi Mijlocii vine în sprijinul ... (vezi toată discuția)
Anunt important - incepand cu data de 20.06.2012,ora 10.00 incepe inscrierea pentru programul de dezvoltare si modernizare a activitatilor de comercializare a produselor si serviciilor de piata Daniela Bolog Daniela Bolog Prin Decizia Presedintelui Agentiei pentru Implementarea Proiectelor si Programelor pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii nr. 147/04.05.2012, publicata in ... (vezi toată discuția)
Noutate! anunt programe 2013 Daniela Bolog Daniela Bolog Pentru anul 2013 sunt propuse a fi bugetate urmatoarele programe nationale: Programul de dezvoltare si modernizare a activitatilor de comercializare a ... (vezi toată discuția)