avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 523 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Comunicare rezultat procedura
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Comunicare rezultat procedura

Am participat la o achizitie publica de lucrari de constructii. Societatea mea s-a clasat pe locul al doilea dupa procedura de deschidere a ofertelor. Cel care a avut oferta cea mai mica ca valoare a fost declarata castigatoare desi nu nu a indeplinit un criteriu solicitat in fisa de date de catre autoritatea contractanta. Acest criteriu a fost sa detina certificat atestat emis de ANRE pentru executia lucrarilor de instalatii electrice , criteriu care putea fi indeplinit prin : asociere, subcontractare sau sa il detina personal. Ofertantul castigator nu a prezentat la procedura de deschidere a ofertelor acest certificat (pentru ca nu apare pe site-ul ANRE ca si autorizat) si nu a avut nici subcontractant , nici asociat la procedura de deschidere. In cazul in care voi depune contestatie la Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor as avea sanse sa fie anulata comunicarea rezultatului procedurii de atribuire? Consider ca este nedrept sa castige fara sa fi indeplinit criteriile din fisa de date a achizitiei.
Cel mai recent răspuns: florentinavoicila , utilizator 09:39, 29 Mai 2012
Sunt multe elemente care pot intoarce situatia. De ex., poate sa il fi avut in curs de obtinere, sau autoritatea sa fi acceptat o declaratie ca il va obtine pana la incheierea contractului.
In mod normal, daca situatia este cea prezentata de dvs. aveti castig de cauza.

Puteti face si o notificare la autoritate, dar nu cred ca va ajuta prea mult. Daca faceti contestatie la CNSC, aveti grija la termenele de contestare, pentru ca nu sunt prelungite de notificare.
Multumesc pentru incurajare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Iso subcontractant ibitza78 ibitza78 Buna ziua! Am urmatoarea speta: Cerinta din Fisa de date este \\"[i]Se va prezenta Certificat privind implementarea si mentinerea unui Sistem de management ... (vezi toată discuția)
Tert sustinator capacitate tehnica si/sau profesionala luandai luandai Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu informatii cu privire la urmatorul caz: Intentionam sa participam la o licitatie, insa nu indeplinim una dintre ... (vezi toată discuția)
Licitatie publica huminiuc huminiuc Buna ziua, Am participat la o licitatie avand ca si criteriu de adjudecare oferta cea mai avantajoasa din punct de vedere tehnico-economic;initial rezultatul ... (vezi toată discuția)