avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 370 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... cazier
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

cazier

buna ziua as dori sa aflu daca pot sa scot cazier necesar pentru permis din bucuresti avand in vedere ca eu am buletin de gorj
Cel mai recent răspuns: MARTA SIMONA PETRE , Avocat 19:07, 26 Mai 2012
Pentru a obţine un certificat de cazier judiciar din România, persoanele fizice interesate pot depune personal cererea-tip, cu datele complete de stare civilă şi motivată, la ghişeele subunităţilor de poliţie de la locul de naştere, domiciliu/ reşedinţă
Certificatul de cazier judiciar se elibereaza de catre unitatea de politie de la locul nasterii, domiciliu sau resedinta.
Certificatul de cazier se poate solicita de catre persoanele fizice personal sau prin imputernicit cu procura autentificata de notarul public.
va multumesc frumos dar cum pot eu sa-i fac procura mamei daca nu putem sa ne intalnim ea e la gorji eu in bucuresti
O faceti dvs. in Bucuresti si o trimiteti prin posta la ea.
Va trimite o copie de de pe CI , dvs. mergeti la un notar, notarul va intocmeste procura si apoi o expediati prin posta cu confirmare de primire.
In acest caz, procura trebuie formulata in termeni clari din care sa rezulte persoana care a fost mandatata, scopul si durata mandatului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eliberare cazier judiciar AnittaClaudia AnittaClaudia Buna ziua, As dori sa stiu care sunt pasii pentru eliberarea cazierului judiciar in situatia in care fac cerere de eliberare a lui intr-un alt oras fata de ... (vezi toată discuția)
Cazier juduciar cu procura mirela.onciu mirela.onciu Sunt in Bucuresti si am nevoie de cazier judiciar din Barlad, mi-l poate scoate tata daca ii trimit procura intocmita la notar? (vezi toată discuția)
Documente necesare inscriere roi cristinanca cristinanca buna, stie oare cineva sa-mi spuna EXACT acte imi trebuie pentru inregistrarea in ROI?daca firma are doi asociati romani;dar daca are doar ... (vezi toată discuția)