avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 753 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Am gasit masina \"stearsa\"
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Am gasit masina "stearsa"

Buna ziua, in urma cu doua saptamani, am gasit la stergator un biletel, pe el era scris un numar de inmatriculare si modelul unei masinii. Nu am bagat de seama, dar l-am pastrat. La doua zile dupa, am vazut ca bara din spate era stearsa. Apoi am facut legatura cu acel biletel si ma gandesc ca cineva a vazut cum mi-a fost "stearsa" masina si probabil ca a vrut sa ma ajute cu aceasta.
As vrea sa va intreb, ce ar trebui sa fac in acest caz? Daca fac plangere la politie, sunt sanse sa ia in considerare acel biletel? Se poate face ceva, sau raman cu zgarietura?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 19:38, 28 Mai 2012
La politie trebuie. sa mergeti in 24 ore de la cand ati aflat..Daca aveti CASO, direct la asigurator.
Mergeti la politie si vedeti daca nu cumva acel numar de masina corespunde cu masina care a "sters-o" pe a dumneavoastra, poate proprietarul a declarat acel incident.
Mai aveti si posibilitatea sa aflati in baza nr. inmatriculare, la ce asigurator are polita RCA si astfel sa aflati (la asigurator) cine este proprietarul.(accesati baza de date CEDAM)
Am inteles, multumesc. Asigurare am verificat si surpriza sau nu....nu are! :P
baza de date CEDAM nu este intotdeauna actualizata astfel incat puteti avea uneori supriza sa va verificati nr de inmatriculare si cu toate ca aveti asigurarea platita sa apareti fara asigurare in CEDAM.
astfel incat nu poate fi luat de bun ce verificati in CEDAM. :)
Ultima modificare: Luni, 28 Mai 2012
cyan, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua ! am fost sunat și convocat la biroul poliției rutiere. ... valer67 valer67 Bună ziua ! Am fost sunat și convocat la Biroul Poliției Rutiere. Mi s-a prezentat de către un agent, o sesizare a unui cetățean posesor de ... (vezi toată discuția)
Asigurare rca - problema nemaintalnita Laura2285 Laura2285 Buna seara, In anul 2011, am provocat un accident minor de circulatie, ne-am dus la politie, am recunoscut vina, avand RCA valabil si am primit o ... (vezi toată discuția)
Accident usor Cata 73 Cata 73 Buna ziua Astăzi am lovit cu masina ,alta masina care stăpînă in parcare. Am lăsat numărul meu de telefon prins de stergatorul masinii avariate si m-am ... (vezi toată discuția)