daca in cim programul de lucru este de 8 ore pe zi 40 pe saptamana, poti prin regulament intern ca sa te acoperi, sa modifici durata zilnica la 6 ore+ 5 duminica, care chipurile se platesc dublu? si asa salariatul face norma de 40 pe saptamana. cum poti demonstra ca angajatul lucreaza in realitate 8 ore de luni-vineri+ 8 ore duminica?
asa cum am mai spus, eu nu am semnat nimic, niciunde, au semnat cei trei, ba mai mult decit atit cind am fost concediat abuziv am citit tot regulamentul intern, si nu era nimic in el despre program, nefiind numerotate paginile si fiind la indemana lor, au adugat acest pasaj ulterior, si au venit cu el ca proba la proces. e inadmisibil din punctul meu de vedere
Intr-adevar, nu este admisibil asa ceva .. insa in fata instantei de judecata nu ati mentionat faptul ca nu ati luat la cunostinta de aceste prevederi ?
As vrea sa va pot spune mai multe despre acest raspuns dat de un coleg avocat , insa ma abtin sa fac comentarii care nu tin de rolul acestui Forum ... totusi , ma surprinde indignarea cand observ astfel de situatii care au ca scop doar obtinerea unui folos material ... :(