avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 672 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Am dreptul la o alta dovada?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Am dreptul la o alta dovada?

Buna ziua,
In data de 17.05.2012 mi s.a retinut permisul de conducere pt neacordare de prioritate la pietoni si am primit dovada de circulatie timp de 15 zile, pana in data de 02.06.2012. Nu am semnat procesul verbal si pana azi nu l-am primit acasa. Azi, 29.05.2012 am primit o hartie de la Politie ca mi se suspenda dreptul de a conduce din data de 02.06.2012 dar procesul nu a sosit inca. Daca nu il primesc pana in data de 02.06.2012 am dreptul la o noua dovada de circulatie? Daca nu ce trebuie sa fac, deoarece doresc sa il contest pt a putea conduce pana la solutionarea cazului macar, dar nu am ce. Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: dariusnego , utilizator 22:53, 6 Iunie 2012
eu trecut 20 de zile decat mi s.a luat permisul si nu am primit inca procesul verbal. daca nu vine in 30 de zile am inteles ca este nul. ce trebuie sa fac dupa cele 30 de zile ca sa imi i.au permisul inapoi, asta in cazul in care nu imi vine procesul acasa in urmatoarele 10 zile?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retinere permis necordare prioritate niculaucarmen niculaucarmen a fost incheiat un proces verbal pentru neacordare de prioritate, si s-a retinut permisul de conducere, insa speta este urmatoarea: soferul se afla pe banda 2 ... (vezi toată discuția)
Amendat de 2 ori gl77tom gl77tom Buna ziua in data de 22-03-2013 am fost oprit depol galati pentru neacordarea prioritati pietonilor pe trecerea de pietonii si am fost amendat cu suma de ... (vezi toată discuția)
Retinere permis pentru neacordare de prioritate-doresc contestatie danmatyas danmatyas buna ziua. Vreau sa va cer parerea. Astazi 19 august mi-a fost retinut permisul pt 30 de zile pentru neacordare de prioritate. Eu consider ca masina la care nu ... (vezi toată discuția)