avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 194 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CONTRACT DE MUNCA
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CONTRACT DE MUNCA

buna ziua!
am o intrebare in legatura cu actele care trebuie sa i le dai angajatorului, lucrez de mai bine de 1 an si am intrebat de contract de munca, a zis ca imi face dar sa ma interesez ce acte trebuie sa ii duc, va rog sa ma ajutati sa imi ziceti ce acte imi trebuie pentru contract, analize sau ce altceva:) Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: IRINUTZANYKO , utilizator 16:31, 31 Mai 2012
copie CI, ultima diploma de studii absolvite, certificat de nastere, certificat de casatorie daca este cazul, aviz medic de familie pentru " apt de munca" . In functie de ce functie aveti, se va intocmi dosarul medical si vi se va spune de la cabinetul de medicina a muncii ce analize trebuie sa faceti.
Sper sa va fie de folos
@irinutzanyko, tinand cont ca lucrati de mai bine de un an la negru, va recomand ca dupa ce duceti toate actele pe care le-a mentionat @alisarobea, sa solicitati un exemplar al contractului de munca .Angajatorul era obligat sa vi-l inmaneze inante ca dvs sa incepeti activiatea..
va multumesc frumos ca m-ati ajutat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Analize medicale la angajare adybav adybav cine trebuie sa faca analizele medicale la angajare ,eu,sau angajatorul ?#-o (vezi toată discuția)
Medicul de familie poate elibera un certificat de sanatate apt pentru functia de conducere ? cristeaion cristeaion CERTIFICATUL DE SANATATE APT PENTRU FUNCTIA DE CONDUCERE SE ELIBEREAZA NUMAI DE LA CABINETUL DE MEDICINA A MUNCII ? MULTUMESC PENTRU RASPUNS . (vezi toată discuția)
Certificat medical eliberat de un cabinet de medicina muncii conform h.g 850 ari_h ari_h Buna dimineata. Am obtinut un contract de munca in strainatate si, pe langa alte documente, pentru dosar mi s-a cerut si un ,,certificat medical eliberat de ... (vezi toată discuția)