avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 606 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Responsabil cu calitatea
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Responsabil cu calitatea

Buna dimineata!
Spuneti-mi va rog, daca nu am cursuri pentru Responsabil cu calitatea, pot intocmi si sustine documentatia pentru prelungire acreditare ISO?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:11, 1 Iunie 2012
Manager al sistemului de management al calitatii Cod COR: 242302 /Cod Nou 325701
Manager al sistemului de management de mediu Cod COR: 242304 / 325702
Manager al sistemului de management securitate si sanatate in munca Cod COR 325709
Niciunul din aceste codul COR nu au vreo legatura cu mesajul initial ... :(

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificarea iso 9002 ºi iso 9001 si accidentul de munca.... geolovelife geolovelife Certificarea ISO 9002 şi ISO 9001 a unei Societati Comerciale din Romania poate fi afectata de catre producerea unui accident de munca colectiv in ... (vezi toată discuția)
Pentru a da consultanta in domeniul managementul, calitatii-mediului, ... tinabora tinabora Pentru a da consultanta in domeniul Managementul, Calitatii-Mediului, certificari ISO 9001/14001/18001 si certificari produse ce COD CAEN trebuie se folosesc ... (vezi toată discuția)
Iso 45001 MatiesiAlin MatiesiAlin Buna ziua, Sunt nou pe post si treaba mea este imprelemtarea standardului nou ISO 45001. Inca nu am facut nici un curs.(urmeaza) Intrebarea mea ... niste ... (vezi toată discuția)